2777
2789
عنوان

دوباره سلام❤کیا احساس خوشبختی میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 56 پست
واااای چه زیباااا  آفرین عزیزم من تا مناسبت بعدی مون خیلی فاصله دارم این گار رو بی مناسبت ان ...

😍😍😍فداتشم

حتما انجام بده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
امضا خودت خیلی قشنگتره ها ایول ...

عزیزمی😍😍😅

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرا كم دوست داشته باش؛ اما هميشه دوست داشته باش عشقى كه گرم و شديد است زود ميسوزد و خاموش مى شود اگ ...

❤❤❤

دقیقاااا منم معتقدم غر زدن فقط مشکلاتو بیشتر و بزرگ تر میکنه باید شکر گزار بود منم مشکلات زیادی د ...

ان مع العسر یسری....

همیشه همینه..وعده خداست با تاکید...

اگه موقعدسختی ناامید نشید وقتی همه چیز خیییلی بد و افتضاح بنظر میرسه معنیش اینه بعدش قراره به یه آرامشی برسی.بقول معروف همیشه آخر هر چیزی خوبه. اگه خوب نیست یعنی هنوز آخرش نیست.

ان مع العسر یسری.... همیشه همینه..وعده خداست با تاکید... اگه موقعدسختی ناامید نشید وقتی همه چیز خی ...

یعنی میشه روزگار سخت منم تموم بشه، رفتارهای تند شوهرم و ارتباط بد شوهرم و خانواده ام.

بعد اینو همینطوری روی ی کاغذ بنویسم یا ایده دیگه ای هم داری

من رو کاغذ نوشتم دورشو یکم فندک گرفتم سوزوندم خوشگل بشه من نامه زیاد میدم مثلا تو نامه ای که روز مرد دادم رژ قرمز زدم نامه رو بوس کردم  رد رژم افتاد😍انقد نااازشد

اینم یه متن دیگه

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

من رو کاغذ نوشتم دورشو یکم فندک گرفتم سوزوندم خوشگل بشه من نامه زیاد میدم مثلا تو نامه ای که روز مرد ...

مرسی این خیلی خوب بود اینو مینویسم روشم رژ میزنم

زیرش چی بنویسم برای سالگرد ازدواج 

مرسی این خیلی خوب بود اینو مینویسم روشم رژ میزنم زیرش چی بنویسم برای سالگرد ازدواج 

اممم بنویس همسرمهربونم بی نهایت دوستت دارم،خوشبختر رو کنارتو حس کردم،تو این چند سال که اززندگیمون میگذره هرروز بیشترازدیروزعاشقت میشم بابت تمام زحمتات ازت ممنونم،سالروز یکی شدنمون مبارک،،

یعنی میشه روزگار سخت منم تموم بشه، رفتارهای تند شوهرم و ارتباط بد شوهرم و خانواده ام.

فرداى عزيز سلام...
اميدوارم حالت خوب باشد
تو كه خوب باشى حالِ همه ى ما خوب است !
لطفا وقتى كه مى آيى سر راهت كمى هم عشق بيار،درِ گوش خدا بگو برای امتحان فردا کمکمان كند !!
كمى لبخند هم بده به راننده اتوبوس كه اينقدر اخمو و ترسناک نباشد !
فرداى عزيز اگر بدانى چقدر دعا ميكنم كه هميشه خوب باشى...
پس چرا دوستم ندارى من كه هميشه خوبىِ تورا ميخواهم...
چرا هميشه دستِ خالى مى آيى ؟! وقتى هم كه از راه ميرسى اشكم را در مياوری،دلت مى آيد ؟!
نگو نميشود،تقصير را گردن روزگار ننداز تو را به خدا
ميدانم كه ميشود !

مثلا همین  همسايه بغلى،اينقدر با فردا دوست است... اينقدر فردايش دوستش دارد كه نگو،حسودى ام ميشود خب !!
من كه دختر خوبى ام،ببين! ديروز به يک بچه كه گريه ميكرد آبنبات دادم،دست و پاى مادر را ماساژ دادم،براى گنجشک ها هم نان خورد كردم،اين همه كارِ خوب،جايزه ندارد ؟!!

ميدانى كه دست از سرت بر نميدارم،تا وقتى كه بالاخره لبخند زنان بغلم كنى و بگويى آن فردا هاى دست خالى و اخمو فقط يك شبح از تو بوده اند !

هميشه در انتظارِ تو...