2777
2789
عنوان

شوهر لجباز

2946 بازدید | 18 پست

شوهرم خيلي لجبازه 

هنوز تو حال و هواي پسرونه اس 

امشب تو جاده داش با ١٥٠ تا ميرفت مامانم جلو نشسته بود خواهرشوهرم كنار من. يهو از تو آينه ديدمش سرش پايينه فكر كردم خوابش برده پشت فرمون... صداش زدم قاتي كرد گف دارم كيلومتر شمار رو نيگا ميكنم گفتم احتياط كن گف ناراحتي سوار ماشينم نشو ، خيلي بم برخورد قبلا خيلي خواستم ازش احتياط كنه چون تجربه تصادف داشتم اما لجبازه ...

و خيلي مساءل ديگه 

ناراحت و كلافم 

رف خونه خودشون چون عقديم هنوز ..

اين روزا به جدايي فكر ميكنم چون با ازدواج با اين آقا شان و شخصيتي برام نمونده..خستم 

طلاق بگير عزيزم راحت شو ، مطمئن باش تو عقد اينه بعدا بدتره، از عمرت سير نشدي كه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جداشو که عروسی کنی بدبخت میشی چون اینجور مردا خیلی مغرورن...من اصلا همچین توهینایی رو تحمل نمیکنم....الان جدا شی بهتره عروسی کنی جداشی....چون این همینه که هست....عوض نمیشه

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی

به نظر من راجع به اخلاقش با خونواده خودش صحبت کن سعی کن متوجه بشی با اونا چطور برخوردی داره اگه این رفتار رو با همه داره و فکر می‌کنی غیر طبیعیه سعی کن به مشاور مراجعه کنین

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو

یه مرد پیش بقیه خوب برخورد میکنه و پشت سر باهات بده، ک این بهتر از مردی ک پیش بقیه بد با شه و خردت کنه و بعد مهربون شه. اگه فقط مشکل رانندگی داره سخت نگیر ، خوبی هاش رو تو ذهنت مرور کن، شاید برخورد تو بد بوده ک جواب بد داده

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون

ببخشید نمیخام فاز منفی بدم ولی اگه توو همه چی لجبازه ولش کن 

چون ادنای لحباز حتاکاهی یه جیزی ب ضررشونه اما بازم لج میکنن آدمو کلافه میکنن

اما شوهرشما شاید توو رانندکی فقط بی احتیاطه

ولی اگه توو هنه چی لج میکنه...

ببخشید نمیخام فاز منفی بدم ولی اگه توو همه چی لجبازه ولش کن  چون ادنای لحباز حتاکاهی یه جیزی ب ...

خيلي مساءل رو لج ميكنه

مثلا داماد ناتميشون مرحوم شده بود 

خواستيم بريم مهموني خونه خواهرم 

به هييييچ عنوان پيراهن مشكيشو در نياورد با اينكه هفتم مرحوم  تموم شده بود