2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ اینجا مچ گیریه فقط ینی کلام کنی دنبال اینن ببینن میتونن گزارش بزنن

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  

زی زی جون مخفف چیه 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
معمولا به همدیگه میپرند توهین گاهی هم جواب به سوال که کم پیش میاد

😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

در مورد حیواناتی مثل میمون اطلاعات کسب میکنیم 😐

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
تا یه هفته توهر تاپیکی بری میگن عضویتت مبارک  اصولا بعدش این استیکرشو میفرستادن😏😏😏

نمیخواد شرح بدی جدید نیست والا من وقتی اومدم تا یک ماه نمیدونستم چه جوری تاپیک میزنن!!!!!

چه عجب تازه عضو شدی و تاپیک جنسی مسنی نزدی 

عضویتت مبارک 

درباره همه چی میحرفیم مخصوصا غیبت مادرشوهر 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اینجا معمولا ی مدت زیر نظری 

ک علما کاشف به عمل میان که

یا شما مردی 

یا دروغ میگی

یا ثمینی 

یا .....

عضویتت مبارک گلم😘

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐