الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم يه عكس تمام رخ از خودت بگير آماده داشته باش هر روز يه تيكشو بايد بذاري تو تاپيك مخصوصش.قدت هم اگه زير ١٧٠ است نرمال نيست اين نتيجه يكي از تاپيكاي ديروز بود همه ماشالا اينجا بالاي صد و هفتادن. اينجا ياد ميگيري كه جاري مادر شوهر خواهر شوهر. جيييييزن. ولي برادر شوهر و بايد بوسيد بغل كرد ناز كرد و ............
خوش اومدی عزیزم معلومه که خواننده خاموش نبودی و پر از شور و پر از هیجان هم هستی من به شخصه خیلی انرژی مثبت گرفتم از عنوان و متن جالبت خوشحالم که اومدی.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
نمیخواد شرح بدی جدید نیست والا من وقتی اومدم تا یک ماه نمیدونستم چه جوری تاپیک میزنن!!!!!
خدا شاهده من تا یک ماه نمیدونستم عضو شدم وقتی اولین تاپیکم رو زدم گفتم هوررااااا بالاخره عضو شدم کاربرا گفتن تو که یک ماه پیش عضو شدی تا الان کجا بودی گواهش هم اولین تاپیکمه ولی تاپیک زدن کاری نداشت چون اون بالا نوشته بود تاپیک.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄