2777
2789
فرزانه جان شما سونو رفتی تا الان

رفتم دكتر گفتم سونو انجام بده گفت نه حالتات طبيعيه سونو ضرر داره يه ماه ديگه بيا گفتم پس صدا قلبش چي گفت الكيه همش استرس ميده بهت😟 شما چي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب هاله که خوبه برای منم هاله انداخت رفتم آز دادم مثبت بود

خدا کنه  من ک عجیب غریبم کلا

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
رفتم دكتر گفتم سونو انجام بده گفت نه حالتات طبيعيه سونو ضرر داره يه ماه ديگه بيا گفتم پس صدا قلبش چي ...

من بارداری قبلیم خیلی بد بود تجربه های خیلی بدی ازش دارم برای همین به دکترم گفتم زود نمیخوام برم پایان 8 هفته میرم

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
بي بي هاي من بعد نيم ساعت هاله مينداخت بتام ٣٠٠ بود اميدوار باش عزيزم ماه اول اقدامي؟

ن نزدیک ب دوسال .من زیر یک دقیقه مینداخت.اصلا هم سابقه هاله انداختن نداشتم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
كي رفتي ازمايش؟

دوروز بهد از موعدم بتام 180 بود 3 روز بعد بالای 200 بود از دکتر پرسیدم بالای 200 یعنی چه قدر گفت بین 200 تا 500 هست

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

اولش گقتن خارج رحمیه چون هیچی دیده نمیشد تو سونو درد و خونریزی هم داشتم بعدش دیده شد کیسه ولی جنین نبود گفتن پوچه بعدش جنین اومد ولی قلب نداشت گفتن مرده سر هر بار سونو انقدررررررر به من استرس دادن که نگو آخرشم هیچ بیمارستانی قبول نکرد سقط و کورتاژ برام انجام بده مجبور شدم تو خونه و بادارو گیاهی سقط کنم که هزار بار دردش از زایمان بدتر بود و جنین گیر کرده بود مجبور شدم خیلی ببخشید ببخشید با انگشتم درش بیارم

چون کلی به من آمپول پروژسترون و شیاف داده بودن و استراحت مطلق بودم باعث شده بود جای بچه سفت بشه و دو هفته هم مرده بود که باعث شده بود باد کنه

وقتی به جراحه گفتم یه آمپولی یه قرصی بدین که نیازی نباشه کورتاژ بشم گفت فکر میکنی اندازه ی بچه ات چه قدره گفتم نهایت 3 سانت گفت نخیر الان اندازه ی یه توپ پینگ پنک هست و هر چه بمونه بیشتر باد میکنه