2777
2789
عنوان

همدردی☹😤😭

286 بازدید | 17 پست

مامانم دوستم ترکشون کرده رفته خیلی داغونه موندم چی بگم ک بهتر بشه☹☹

خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرش خیلی اذیت میکرد بیچاره بیماری اعصاب اینا گرفته مادره الانم گذاشته رفته

دوستم داره میمیره از غصه پیششم نیسم موندم با پیام چی بگم بهش☹

خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡
اخي همين كه كنارشون هستي خوبه

ن پیشش نیسم من تهرانم اون شیراز

بچم داره دق میکنه اصن☹

مملکت ما پرشده از مردایی که حال بقیه آدمای جامعه رو خراب میکنن

اه

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅

هیچی نگو بزار اون حرف بزنه خالی شه.این از هر همدردی بیشتر کمک میکنه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اگه دراین بابته. خوب کاری کرده مادردوستت😑

منم اینو گفتم😅حق داره بمونه ک چی اخه

ولی خوب مامانشه دیگ وابستس بهش

ن پیشش نیسم من تهرانم اون شیراز بچم داره دق میکنه اصن☹

احساس همدردي يه حسيه نمي شه ادم با حرف زدنم بيانش كنه گاهي گريه و گذر زمان و بودن دوستي مثه شما حتي راه دور خودش تسلي دل ادمه 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕