2777
2789
عنوان

شوهرم کثافطم

1334 بازدید | 58 پست

سلام خانوما بخدا ذله شدم ازدست این مرد .یکسال ازدواج کردیم واقعا اوایل شوهرم ماه بود روز به روز داره بدتر میشه  الان اومدیم خونه مادر شوهرم شهرستان دوسه روز تعطیلات شوهرم همش پی رفیق بازیشه همش میره پیش دوستاش با زبون اروم میگم نمیفهنه خانوادشم یه گله گوسفندن  همش پی خوشی خودشه من سرکار میرم دستم توجیبه خودمه انتظار داره پولم بهش بدم .واقعا لعنت به شوهرم یه جوری جلو جمع بامن مخالفت میکنه خانوادشم زبون دراوردن  .بااینکه شوهرم هرجی داره از من داره . شما بااینسگ چیکار میکروین اگه جای من بودین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه سوال چطور خونوادش گوسفندن این سگه؟نکنه به فرزندی قبولش کردن😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

این بنده خدا ک اولش خوب بود

چی شد ک این جوری شد ؟؟

علتشو پیدا کنید 

ب جای بی احترامی بهشون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم کثافت درسته😊خوب نیست انقدر فحش میدی به همسرت 

رفیق بازی رو توضیح بده، دیدن دوستاش یا خدایی نکرده عیاشی؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من اصلا نمیتونم مرد بدو تحمل کنم سریع جدا میشدم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹