میخواستی بگی دم دستم بود گفتم بیارم یا فردا نمیتونستم
یا هرچی
خودتو اذبت نکن گله من
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بیچاره مادرشوهره چی گفته مگه؟؟بعضیا دیگه شورشو دراوردن خدایی.حالا مامان خودشون هرچی بگه ناراحت نمیشنا ولی وای از روزی که مادرشوهره باهاشون یه شوخی کنه.زمین و زمانو به هم میدوزن.
عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه. لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید
برو تاپیک دیشبم راجب خواهرشوهر ببین به من چیا میگن بی خی بی خی بی خی
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
من پدرشوهرم یه ملک داره میخاد بفروشه شوهرم رفت گفت بفروش بمن پدرشوهرم کلی خوشحال شد که خیلی خوبه بخری ندم دست غریبه مادرشوهرم اومد بهش گفتیم داشت خودشو جر میداد که من به تو نمیخام بفروشم
مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
تورو خدا این بچه بازیا چیه هرکی هر چی گفت فوری جواب؟
از بس جواب نداد با خودشان میگن نمیفهمه ول کن نیستن.آخه بد حساب باشم زورم نماید ولی همیشه زود حساب کردم خیلی بهم زور میاد که بهم اینطور بگن.تو این سه سال عمرمو تمام کردن
واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍