گل_مرداب_نیلی مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 عنوان آرایشگرای سایت+عکس(دوستان وحشت نکنید)😂 | مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 60 پست بنظر شما میشه به ابروهای مزخرف و کمپشت من مدل خاصی داد؟؟؟؟😢😢بخاطر شیردهی ابروهام کم پشت شدهحالا دو سه هفتش نرفتم ارایشگاه صبر کردم که پر بشه بگم چه مدلی برداره برام 😣😣 آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊 1397/03/16 | 18:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 اصلا چرا برداري؟ ابروهات باريكه نچرال باش یکم تکراری شده برام گفتم اگه میشه یه تنوع بدیم😂😂😂 آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
بانویپاییز عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 2506 خوشبحالش واقعاااا ما که هرجا میریم جسارته گند میزنه به همین دوتا شاخ مو 😂😂 والا شانس داره.یه چیزم بگم آرایشگرتو عوض نکن هی.ابروتو دست یه نفر بده یه جا برو .یه کاربلد پیدا کن. امیدوارباش
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 ولی بنظر میاد پوست لطیف و خوبی داری حاله بدک نیس😁😁😂 آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 میکرو برو حس میکنم هنوز زوده برام😐😀 آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
مایسا96 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 188 عهههه جدی؟ تا حالا اینجوری نکرده بود مرسی از راهنماییت گلم اوایل حالت نمیگیرن ولی هر وقت رفتی جلو اینه به سمت بالا شونه بزن مخصوصا وقتی از حموم درومدی بعد چند وقت دیگه خودشون به سمت بالا وایمیسن
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 مونمیزنی اصلاکپی😂😂😂اگه بچه شیرخواره نداشتی که شک میکردم بهت😃😃😃 😂😂😂خب پس حل شد آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 یعنی اگر بذاری پر تر نمیشه؟اگرمیشه که بزار کامل دربیاد ابروهات یه کم خالیه نه دیگه واقعا هرچی قدش بلند تر بشه پر تر نمیشه اصلا آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 اوایل حالت نمیگیرن ولی هر وقت رفتی جلو اینه به سمت بالا شونه بزن مخصوصا وقتی از حموم درومدی بعد چند ... باشه گلم خییلی ممنون آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 والا شانس داره.یه چیزم بگم آرایشگرتو عوض نکن هی.ابروتو دست یه نفر بده یه جا برو .یه کاربلد پیدا کن. 😀😀خدا شانس بدهاره قصدم از این به بعد همینه حالا خداکنه اینجایی که قراره برم بدتر از بقیه نباشه😀 آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
mahira عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1436 😂😂😂خب پس حل شد اره خواهر😂😂😂خواهرشوری درکارنیست برات کارتوراحت انجام بده دورت شلوغ.... پشتت خالی .. میدونی که؟!:)
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 اره روغن گرچک بزن منم دارم میزنم تو یوتویوپ و نت و همه جا فیلمش هست حتی عطاری ام قبول داره خیلی خوبه ... حتما امشب میرم میخرم و استفاده میکنمممنون خانمی آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 اره خواهر😂😂😂خواهرشوری درکارنیست برات کارتوراحت انجام بده 😂😂😂من از خواهرشوهرام نمیترسم اصلا آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
بانویپاییز عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 2506 😀😀خدا شانس بده اره قصدم از این به بعد همینه حالا خداکنه اینجایی که قراره برم بدتر از بقیه نباشه😀 ایشالله ک راضی میشی💟 امیدوارباش
mahira عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1436 😂😂😂من از خواهرشوهرام نمیترسم اصلا 😂😂😂بحث ترس نیست اخه الان تاپیک میزنن خواهرشوهرم اینجام دست ازسرم برنمیداره فضول خانم😃😃😃شوخی میکنم ابجی جان دورت شلوغ.... پشتت خالی .. میدونی که؟!:)
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 😂😂😂بحث ترس نیست اخه الان تاپیک میزنن خواهرشوهرم اینجام دست ازسرم برنمیداره فضول خانم😃😃😃شوخی می ... 😂😂😂😂وای اره از این نظر بهش فکر نکرده بودم😊😊😘😘😘😂😂😂 آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊