2777
2789
عنوان

آرایشگرای سایت+عکس(دوستان وحشت نکنید)😂

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 60 پست
ارایشگراگه  کاربلد باشه ازهمینا یه چیز توپ در میاره.جاری من اصلا ابرو نداره میره آرایشگاه میاد ...

ارایشگراگه کارش بلدباشه ابروت به مروربهترمیشه وبرعکس من دوسال گیش یه خانم سن بالامی رفتم خیلی کارش خوب بوداماسریه جریانی بادخترش دعوامون شد دیگه اونجانرفتم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کلاغ عطاری داده بود به همسرم گفته بود خیلی خوبه دوسه روزه دارم استفاده میکنم بنظرت ولش کنم برم ...

اره روغن گرچک بزن منم دارم میزنم تو یوتویوپ و نت و همه جا فیلمش هست حتی عطاری ام قبول داره خیلی خوبه خیلی گوش پاکنو بکن توش بعد بمال به ابروهات 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
خوش به حالت من ی ماهه و نیمه نرفتم ارایشگاه چنگیز شدم😐

والا من اگه سه ماه هم نرم خیلی فرقی نمیکنه با الان

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
یعنی الان پر شده؟؟؟🤣🤣 با مداد بشون حالت بده

😐🤣🤣🤣اره مثلا پر شده

مداد یکم غیر طبیعی نشون میده ولی خب تقریبا همش مداد میکشم که مشخص نباشه

استارتر خوبه خودت میگی کم پشت عزیزم چه مدلی میشه برداشت 😕 همون پر شده هارو تمیز کن  منم تو ش ...

اره واقعا هیچ مدلی نمیشه 😐😂

ارایشگراگه  کاربلد باشه ازهمینا یه چیز توپ در میاره.جاری من اصلا ابرو نداره میره آرایشگاه میاد ...

خوشبحالش واقعاااا

ما که هرجا میریم جسارته گند میزنه به همین دوتا شاخ مو 😂😂

دلیل اصلی اینکه کم پشت به نظر میان اینه که به طرف پایین خوابیدن...اگه با شونه دم مداد همیشه به سمت ب ...

عهههه جدی؟ تا حالا اینجوری نکرده بود

مرسی از راهنماییت گلم