2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای شربت ۲ ل شیر  پرچرب باشه بهتره ۱ ل شکر رو بذار رو گاز تا بجوشه بعدش عرق هل یا هل زعفرون و نصف پیمانه گلاب بریز بذار به کم بجوشه خاموش کن درش رو بذار ۱ ل ارد رو کم تفت بده که بوی خاممیش بره بعد نصف پیمانه کره رو با چند ق روغن مایع اضافه کن تفت بده رنگش که تغییر کرد نم نم شربت رو اضافه  کن هم بزن تا حلوات جمع بشه

من دیروز پختم گلم مثل همون حلوای معمولی هست فقط توی شربت بجای آب، شیر و زعفران و گلاب و شکر میزی بذا ...

آخه من یجا خورده بودم گفتش آردو باشیر خمیر میکنی میزاری تفت بخوره تا بوی خامیش دربیاد شکرم بدون آب میزاری رو حرارت تا آب بشه خیلی خوب بود طرز تهیه اونو نمیدونید

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
عزیزم برای شربت ۲ ل شیر  پرچرب باشه بهتره ۱ ل شکر رو بذار رو گاز تا بجوشه بعدش عرق هل یا هل زعف ...

ممنون عزیزم

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
ماريا قناد اگه اشتباه نكنم دستورشو با عكس گذاشته يه سرچ بكن تاپيكاشو پيدا مي كني

فدات

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

یک لیوان آرد

یک کره ۱۰۰ گرمی

نصف لیوان روغن مایع

دولیوان شیر

یک لیوان شکر

پودر هل

زعفران یک قاشق مرباخوری

نصف لیوان گلاب

آرد رو تف بده تا بوی خامیش گرفته شه الک کن  بذار کنار .

کره و روغن رو بذار رو حرارت آب بشه آرد رو اضافه کن هم بزن تا یکم تغییر رنگ بده

حالا یک لیوان شیر رو آروم آروم اضافه کن و هم بزن حالا لیوان بعدی رو هم همینطور

شکر وپودرهل و زعفرونم اضافه کن و حسابی هم بزن ترکیب بشه

ودرانتها گلاب و ترکیب.

تا وقتی که حلوا به ظرف نچسبه و وقتی تکون میدین تابه رو راحت حرکت کنه

  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792