2777
2789

به مادرم میگم قورمه سبزی خوبه میگه نه بی کلاسه !!!،، قورمه سبزی طعم و بوی عشق میده مادرم میگه نپز 

چی بپزم؟

الان یادت افتاده

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افطار شله زرد حلیم سوپ شیر پنیر سبزی خرما اینا بذار .‌شامم قورمه سبزی و‌مرغ و سالاد ماکارونی ژله

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

افطار اش و نون پنير گردو سبزي خرما زولبيا شامم باقال پلو با ماهيچه وساد مكزيكي 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

مرغ شکم پرجدیدا درست میکنن واسه مهمونیها قورمه سبزی هم خوبه کنارش سالادوژله اینابزار

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

پیش غذا ساندویچ مرغ و الویه و سوپ سفید...غذای اصلی مرغ شکم پر و قورمه سبزی و ته چین...و دسرهم ژله بستنی و موس شکلاتی 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....