2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو حالت داره گریل و اون .

حالت گریل برای طلایی شدن روی کیک یا آب شدن و طلایی شدن پیتزاس و کمتر برا غذاها کاربرد داره و خیلی رو این حالت نیست . چون سریع میسوزه . اول میزارن غذا رو روی حالت اون بعد ک پخته شد گریلش میکنن . برا پخت کیکم بهتره نیم ساعت قبلش رو ۱۸۰ درجه بزاری و یه ظرف آب هم توش باشه که کیک پف کنه . بنظرم بپز تا فوت و فنش دستت بیاد .

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
کیک بخوام بپزم یا شیرینی چیکار کنم؟


فر را از نیم ساعت قبل روشن کن 

شعله پایین

رو ۲۰۰- ۱۸۰درجه 

طبقه وسط 

حدود نیم ساعت 

بعد امتحان کن کامل پخته بود 

گریل را روشن کن منظورم شعله بالاست

دو دقیقه بذار روش هم برشته بشه


دو حالت داره گریل و اون . حالت گریل برای طلایی شدن روی کیک یا آب شدن و طلایی شدن پیتزاس و کمتر برا ...

حتما ....فقط دو تا دکمه گردون داره که نمیدونم چطور باید ازشون استفاده کنم

آره عزیزم 

اون پیچ سمت چپ مال فر هست 

به سمت چپ بپیچانی فر روشن میشه

به سمت راست بپیچانید گریل روشن میشه

تو عکس کنار هم شعله را با رنگ قرمز نشون داده

شعله از پایین به سمت چپ بچرخون 

شعله از بالا به سمت راست بچرخون 

در فر را باز کن دستت را بگیر ببین گرم شده یا نه

چون بعضی وقتها تو لحظه اول روشن نمیشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز