2777
2789
عنوان

چیکار کنم آخه ؟

209 بازدید | 15 پست

بخدا راهی ب ذهنم نمیرسه بندرعباسیم خونه ها گرونه ب زور قرض و وام خونه رهن کردیم حالا شوهرم میگه توالت و حمامش یک جاست 😷

وسواسی نیستم اما نمیتونم تحمل کنم تو دستشویی حموم کنم😢 چیکار کنم آخه راهی نداره ک کم هزینه باشه و ی جوری جداش کنیم پرده ک نمیشه زد خیس میشه و پلاستیکی هم طبعم نمگیره چندشم میشه چی بزنم آخه توالت و حمام جدا کنم.راه ورودشم یکیه.

کلا خونه 50 متره😭

از طرفی باردارم و خونه مادرمم استراحتم.شوهرم تنهایی باید همه کارهارو انجام بده خونه های بزرگتر پول رهنشم خیلی زیاده نمیتونیم بگیریم

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤

سخت نگیر.الان پرده های خوشگلی برای حمام اومده.برای دوش گرفتن پرده میکشی

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوای بشینی که .ایستاده میشوریو در میایی فقط شستن بچه سخته

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سخت نگیر.الان پرده های خوشگلی برای حمام اومده.برای دوش گرفتن پرده میکشی

از کجا باید بخرم آخه بندرعباس جایی رو نمیشناسم 😕خودم شمالیم

منم خونمون بندرعباسه اما اهل کرمانیم بازار عیوضی هارفتی گشتی باید باشه فلکه برق که بری سری بزنی وپرس وجوکنی پیدامیشه.از چهاراه فاطمیه تا فلکه برق هم اگرماشین داری بری ونگاهی بندازی شایدباشه منم زیاداشنانیستم بابندروگرنه بهترکمکت میکردم

بندرعباس شهر بزرگیه،حتما پیدا میکنی.ببین مغازه هایی که وسایل خونه و آشپزخونه میفروشن،مثلا لیوان و حوله و سرویس دستشویی و وسایل تزیینی دستشویی و اینا دارن،پرده ی حمام هم دارن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

توی اینترنت بنویس پرده ی حمام.فروشگاه اینترنتی بامیلو  و دیجی کالا رو میاره.اتواع مختلفشو داره.برات میفرستن.این روزا هم تموم میشه.منم چند سال دستشویی و حمامم یکی بود.

توجایی رونمیشناسی که سونوگرافیش رو خانمی انجام بده ؟هرجامیرم مرده ومنم معذبم خیلی

میترا رفیعی کارش خیلی خوبه

[QUOTE=61074030]میترا رفیعی کارش خیلی خوبه[/QUمطب بیرونه اره؟اینام که بابیمه اصلا قراردندارن بازم خو ...

آره من اوایل بارداریم ک بندر بودم میرفتم پیشش کارش خیلی خوبه.

آدرسش خیابون سید جمال.خیابون کازرونی روبروی درب پارکینگ پاسارگاد.ساختمان پزشکان جهانگیری طبقه اول.

32244677

32244576

آزاده دیگه.اگ برای بارداریه ک کل بارداری فوقش 5بار بری . من ماه هفتم 27هفته تا الان 3بار رفتم سونو با اینکه شرایطم طبیعی نبود.