2777
2789
عنوان

جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 80 پست
انقد غرق این مسئله شدی توهم زدیانقد خودتو درگیر نکنترس از این موجود چیز بدیه

م برم خونه یه آبی بخورم و دلیل های منطقیشو تحلیل کنم

خب گوشی من زیاد هنگ میکنه و شایدم بخاطر خرابیشه

چون تو حیاطم صدا های جاهای دیگه هست حتما

اون سیاهی هم توهم بود حتما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیخه گفته نباید شب تنهایی جای تاریک مثل باغ یاخونه های خرابشده و..بری.میگه اینجوری بهت آسیب میزنن

چه جالب دنیای بی در و پیکر ، که راحت اجنه به انسان صدمه بزنن.

والا قدیم همه جا بیابون و خرابه بوده، اینهمه ادم دارن عصر ها و شبها قبرستون میرن.

الان قبرستون منطقه ما ۲نفر همیشه شب و روز اونجا هستن ، دفتردار و اطلاعات و نگهبان داره اینا همشون باید جن زده و کتک خورده باشن که

چه جالب دنیای بی در و پیکر ، که راحت اجنه به انسان صدمه بزنن.والا قدیم همه جا بیابون و خرابه بوده، ا ...

😁عزیزم بخدا تو حرفام دروغی نیس..دیگه این اتفاق افتاده و رفتن دعانویس اینجوری گفته..حتی من خودمم تویکی ازفایلهای استادامیرحسین دریایی که درموردهمین جنها حرف میزد میگف تو خر ابه ها هستن.یا آب داغ شب بدون بسم الله نریزی زمین چون بشدت بهت آسیب میزنن و....ایناواقعا هستن

چه جالب دنیای بی در و پیکر ، که راحت اجنه به انسان صدمه بزنن.والا قدیم همه جا بیابون و خرابه بوده، ا ...

اون احتمالا آدمی بوده که باهاشون دشمنی داشته اومده کتکش زده رفته

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁عزیزم بخدا تو حرفام دروغی نیس..دیگه این اتفاق افتاده و رفتن دعانویس اینجوری گفته..حتی من خودمم توی ...

شوهر و پدر من انقدر تو سربازیهاشون نزدیک خرابه ها بودن خدا شاهده نه جن دیدن، نه جن کتکشون زده، نه جن زده شدن شوهرم میگه من شبها جایی بودم کهذهیچکس جراتش رو نداشت شبها بمونه اونجا.

این حتما خودش کاری کرده بوده