2777
2789
عنوان

جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 81 پست
من دیدم، اما تو خواب و بیداری تابحال شده تو خواب حس کنید چشمتون نیمه بازه؟و اینکه ذهنتون با اینکه تو ...

من جات بودم سریع بلند میشدم میرفتم طرفشون

چیکار کردی همینجوری خوابیدی؟

جن یک موجود واقعی در این دنیاست

بعضی چیزها و کارها جذبشون میکنه و بعضی دفع،

وارد شدن جن به زندگی و بدن انسان،بسیار کار راحت به،

اما رفتنش خیلی سخته

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دروع نمیگن که عزیزم..حتما یه اتفاقی افتاده براشون..من پسرعموم دیده بودچون شب تنهایی میره باغشون اونجا یه جن بهش حمله میکنه میزنه صورتش ..دهنش کج شده بود طفلی..بردن دعانویش بهترشد..شیخه گفته اون جن بوده زده بهش..پسرعموم میگه یهودیدم یع آدم لاغر قدبلند میدوه طرفم ..زده صورتش و...حتی خواهرمم خونه شوم توانباریشون دیده بوده ..که قضیه ش ترسناکه 😐

دروع نمیگن که عزیزم..حتما یه اتفاقی افتاده براشون..من پسرعموم دیده بودچون شب تنهایی میره باغشون اون ...

وا مگه مرض داشته بی دلیل پریده کتکش زده سیلی زده؟

یعنی جنها همینجوری بدون هیچ دلیلی مجاز به آسیب زدن به انسانها رو دارن و این قذرت و اختیار و احازه رو خدا بهشون داده هر کاری دوست دارن انجام بدن و به اشرف مخلوقاتش صدمه بزنن؟

جالبه همینجوری مول گاو وارد حریم انسانها میشن حتی اگر اون طرف کاری برای ورود اجنه انجام نداده باشه.

چقدر بی در و پیکر شده دنیا مثل جنگل نه قایده ای نه قانونی انگار هیچ صاحبی نداره

تو همه تاپیک های ترسناک حضور فعال دارید و بلا استثنا از اون خاطره تون میگید😂

نه والا من در همه تاپیکی هستم ولی جدیدا تاپیک های ترسناک بیشتر ایجاد میکنن💁🙂

بچه ها همین الان تو حیاط یهو میخواستم تایپ کنم چند کلمه بی ربط تایپ شد بعد بالا سرم یه سیاهی دیدم تا نگاه کردم نبود بعد حس کردم یکی به پنجره ضربه زد نگاه کردم کسی نبود

الانم از یه گربه ترسیدم

بخدا مسخره نمیکنم واقعی میگم

وا مگه مرض داشته بی دلیل پریده کتکش زده سیلی زده؟یعنی جنها همینجوری بدون هیچ دلیلی مجاز به آسیب زدن ...

شیخه گفته نباید شب تنهایی جای تاریک مثل باغ یاخونه های خرابشده و..بری.میگه اینجوری بهت آسیب میزنن

من تو سن ۹ سالگی دیدم نمیدونم جن بوده یا نه اما هنوز قیافشون یادمه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها همین الان تو حیاط یهو میخواستم تایپ کنم چند کلمه بی ربط تایپ شد بعد بالا سرم یه سیاهی دیدم تا ...

انقد غرق این مسئله شدی توهم زدی

انقد خودتو درگیر نکن

ترس از این موجود چیز بدیه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀