2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک بار برای یک مهمونی که گفت رژیم داره یک غذای رژیمی خیلی بی مزه! درست کردیم چون بارها گفته بود ما اصلا برنج نمی خوریم و.... بعد وقتی اومد که کلا شوکه بود دفعه ی بعد هم که ما رفتیم خونشون همه ی غذاهاش پر پلو و روغن و.... بود! به نظرم همون غذای خودتو درست کن حالا کنارش یکی دو جور سالاد بزار که اگر واقعا رژيم بود بخوره!

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

بشقاب سبزیجات و سوپ .مرغ

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤
من یک بار برای یک مهمونی که گفت رژیم داره یک غذای رژیمی خیلی بی مزه! درست کردیم چون بارها گفته بود م ...

اره داشتم ب همین فک میکردم شاید میخواد یه دلی از عزا دربیاره خب ... ولی من رژیمی درست میکنم بیمزه نمیشه ها 😕

من یک بار برای یک مهمونی که گفت رژیم داره یک غذای رژیمی خیلی بی مزه! درست کردیم چون بارها گفته بود م ...

ن واقعا رژیم داره . قبل ماه رمضون ک اومده بود براش سالاد ماکارونی بدون سس درست کردم با سوپ جو.

این سری موندم .چون مهمون دیگه هم دارم

برام دعا کنید
تعداد مهمونام زیاده حدود۶۰ تا. جوجه نمیتونم الان آماده کنم.

اخه تو میگی مهمون دارم رژیمه یلنی درمورد یه نفر میحرفی 😕 همون سوپ خوبه ...هرکی رژیمه سوپ بخوره بییه هم همون قرمه یا قیمه با فسنجون