2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقع نماز و قرآن خواندن که باید برن.چطور میان.آخرش مرن یا میان؟

ببین نمیخوام خیلی بزرگنمایی کنم

دیگه آخرای قرآن خوندنم بود صدای ی زن و ی مرد رو شنیدم گفتن هیس فلانی داره قرآن میخونه و چندبار خانومه اسممو صدا زد

اولش فکر کردم خونواده ام دارن حرف میزنن ک دیدم اونا خوابن

وقتی بیدار شدن ازشون پرسیدم شما گفتین؟ صدام اومد پیشتون گفتن ن ما اصلا متوجه نشدیم توو بیداری و چیکار میکنی

حالا قبل اون ماجرا و بعدش چیزای دیگه ای دیدم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من چند شب پیش اینجا تاپیک ترسناک میخوندم یه دفعه وسایل خونه صدا میدادن هیچوقت اینقد زیاد صدا نمیدادن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چی دیدی.یه کمشو بگو🤕دوست داریم بشنویم🥲

ی موجود با صورت پهن گرد و موهای عجیب و قهوه ای با چشمای درشت و گرد رو ب روی مامانم دقیقا ی وجبیش لای درختا بهم زل زد

عجیب ترین چهره ای ک توو عمرم دیدم

ک گفتم بسم الله این چیه توو ی پلک بهم زدن رفت

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ی موجود با صورت پهن گرد و موهای عجیب و قهوه ای با چشمای درشت و گرد رو ب روی مامانم دقیقا ی وجبیش لای ...

وا آدم فضایی بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دقیقا ساعت بی جا و کار اشتباه باعث این شدهنمیدونم ولی فکر رو میخونن

من دو سه شب پیش تنها بودم یه تاپیک شرکت کردم استارتر میخواست بدونه اینکه تو خواب پاش میوفته پایین کار جنه یا واکنش بدنش یکی گفته بود جنه اسمتو رو یه کاغذ سفید بنویس روش زردچوبه بریز بالاش بنویس ۷۸ بزار رو گاز بسوزه اگر دودش سفید بود جن عاشق میخواد باهات ازدواج کنه اگر سیاه بود یعنی میخواد بکشت خلاصه منم اومدم این کارو انجام دادم فقط محض سرگرمی تو سینک ظرف داشتم یک لیوان یک قاشقم تو لیوان بود

وقتی انجام دادم دودش سفید بود به محض اینکه گاز رو خاموش کردم انگار یکی از پشت سرم بهم نزدیک شد اما اهمیت ندادم گفتم توهمه ولی وقتی قاشق تو لیوان جا به جا شد و صداشو واضح شنیدم از ترس کم مونده بود خودمو خیس کنم 😂 تا صبح که شوهرم اومد نخوابیدم بعد از اونم تو خواب با کوچکترین صدایی چشمام باز میشه و هوشیار میشم اونم من که وقتی خواب بودم بمب میزدن متوجه نمیشدم

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

من دو سه شب پیش تنها بودم یه تاپیک شرکت کردم استارتر میخواست بدونه اینکه تو خواب پاش میوفته پایین کا ...

وای آخه این چه کاریه

ولی خب بازم ایول که دل و جرات داری

هرکی دیگه بود سکته میکرد

من دو سه شب پیش تنها بودم یه تاپیک شرکت کردم استارتر میخواست بدونه اینکه تو خواب پاش میوفته پایین کا ...

خوبه نترسیدی این کارا خطرناکه

وای آخه این چه کاریهولی خب بازم ایول که دل و جرات داریهرکی دیگه بود سکته میکرد

نمیدونستم اینجوری واقعا احضار میشن فکر کردم احضارشون خیلی سخت باشه

نه والا حالم کم از سکته نداشت الانم که سه شبه از سایه خودمم میترسم

نمیدونستم اینجوری واقعا احضار میشن فکر کردم احضارشون خیلی سخت باشهنه والا حالم کم از سکته نداشت الان ...

ای بابا

من که پسرم این کاری که گفتی انجام بدم حین انجامش و دیدن دود قلبم وایمیسه

خوبه نترسیدی این کارا خطرناکه

نمیدونستم اینجوری واقعا احضار میشن فکر میکردم احضارشون خیلی سخت باشه

الان سه شبه از سایه خودمم میترسم از کوچکترین صدایی میترسم اون لحظه هم که حالم کم از سکته نداشت