2777
2789
من الان دقیقاً تو این تاپیک چیکار میکنم اونم وقتی دو شب پیش ناخواسته احضار کردم و خودم دو شبه درست د ...

دقیقا ساعت بی جا و کار اشتباه باعث این شده

نمیدونم ولی فکر رو میخونن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا چیو بگم؟🤣یکیشو فقط میتونم بگم نفرینم میگیره

منم میگرفت .

الان دیگه نمیگیره

بعد تو که نفرینت میگیره، مثلا حتما باید با گریه از خدا برای که بگیره یا همینطوری عادیم بگی، میگیره.

من باید خودمو آویزان کنم تا بگیره.

منم میگرفت .الان دیگه نمیگیره بعد تو که نفرینت میگیره، مثلا حتما باید با گریه از خدا برای که بگیره ی ...

ن عادی یا از سر خشم

چون بعد از اون اتفاقا خیلی زود با تموم وجود خشمگین میشم ناخودآگاه از ته دل نفرین میکنم حتی توو مجازی هم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ن عادی یا از سر خشمچون بعد از اون اتفاقا خیلی زود با تموم وجود خشمگین میشم ناخودآگاه از ته دل نفرین ...

یا ابلفضل.

پس هر کی عصبانیت کنه دیگه کارش با مرام الکاتبیننه،🥲

بد از فارغ شدن از حاملگی سه شب تنها بودم تو سه شب اذیتم کردن ، شب دوم بود انگار یه نفر هی صدام میز ...

من قبل زایمان و حاملگی تجربه داشتم

مخصوصا موقع نماز و قرآن خوندن صبح

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من حرکت اجسامو دیدم این یکیشه فقط

چی حرکت کرد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره با چشم دیدم ب ی هفته نکشید طرف جزاشو دید

رمزی چیزی نداره.

یه نفر خیلی قبلنا ، زخم زبون خیلی بهم میزد، طعنه و کنایه میزد، حرفاش از شمشیرم عفونی تر بود، تا الان جلو چشم من🥲

الانم خوشبخته، راحته,

منم مدام خودخوری میکنم