2777
2789
عنوان

خانمهاااای با سلیقه بیاااین لطفا

172 بازدید | 12 پست

جمعه تولد زن داداشمه ، میخوایم سورپرایزش کنیم ، لطفا اگر فینگر فود آسون و خوشمزه بلدین بهم یاد بدین 🙏🏻 خودم میخوام سالاد ماکارانی و سمبوسه با خمیر یوفکا درست کنم ، به نظرتون دیگه چی درست کنم که آسون و خوشمزه باشه 😋😋

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

تا باشه ازاین خواهرشوورا

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الويه قالبي بزن عزيزم كشك بادمجون توي تارت كيك مرغ يا لازانيا تك نفره

کشک و بادمجون هم قرار یکی از دوستان درست کنه 😉

فعلا فر ندارم تو این خونه که بخوام لازانیا درست کنم 😔

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

دلمه

ته چین تک نفره

ساندویچ کوچیک

اسنک

سمبوسه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دلمه ته چین تک نفره ساندویچ کوچیک اسنک سمبوسه

👌🏻

دلمه بلد نیستم 😟

اسنک و تهچین عالیه مرسی عزیزم

👌🏻 دلمه بلد نیستم 😟 اسنک و تهچین عالیه مرسی عزیزم

دلمه برگ مو به این راحتی تو نت سرچ کن دستورشو

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

کوکو و کتلت هم میتونی درست کنی

سمبوسه 😂😂😂 ببخشید نظراتم زیاد شد

سمبوسه 😂😂😂 ببخشید نظراتم زیاد شد

فلافل خواستم بگم گفتم سمبوسه🙃