2777
2789
عنوان

خانوما كمك...

231 بازدید | 28 پست

سلام روزتون بخير

خانوما شما وقتي يه لباسى دارين ك مورداستفاده اتون ديگه نيست اونو چيكار ميكنين؟

منظورم لباس كهنه و .. نيستا

لباس مجلسى هايي ك دو سه بار پوشيدين و حالا يا به خاطر تغير سايز يا به خاطر تكراري شدن 

نميپوشين

ممنون ميشم كمكم كنين

براى هدفات بجنگ تلاش كن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نگهشون میدارم اما نمیپوشم همین🙂🙂🙂

یا بزن تو دیوار یاشیپور

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

من میدم بهزیستی،هم لباسای خودم هم بچمو،نهایت یکی دوبار پوشیدم

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
من نگهشون میدارم اما نمیپوشم همین🙂🙂🙂 یا بزن تو دیوار یاشیپور

اخه نگه داشتنشون بي فايده است 

چون مطمينم ديگه نميپوشم 

ديوار هم يه بارگذاشتم بيشتر مزاحم پيدا شد تا خريدار

لباس هام واقعا شيك و تميزن و به روز

بيشتر از يكي دوبار هم نپوشيدم 

دوست دارم بفروشم اما نميدونم كجا

براى هدفات بجنگ تلاش كن 
من پارسال كل لباس مجلسيهامو با قيمت پايين گذاشتم توي ديوار، خيليهاش فروش رفت، هم كمد من خلوت شد هم ك ...

اخه من يه بار گذاشتم مزاحم شدن 

منم پاك كردم آگهي رو 

براى هدفات بجنگ تلاش كن