2777
2789

سلام 

دوستان عزیزم طاعاتتون قبول باشه.

همتون ازلحضات معنوی اذان صبح ودعاهای سحر گذاشتین و امروزتون تاالان بدون هیچ گناهی شروع شده.ازتون خواهش میکنم برای یه مشکلی که دیشب برای یکی از اعضای خانوادم پیش اومده دعاکنید.شمارو بخداقسم ازته دلتون دعا کنید انشاءالله این مورد حل بشه تا فردا بعد از ظهر هم معلوم نیشه که حل شدیانه.

منم سره دیگه حلیممون برای تک تک کسایی که دعامیکنن صلوات میفرستم.

حلیم ما برای افطاری آماده میشه موقع هم زدن ریگ حلیم حتماحتما دعاگوتون هستم.

خواهش میکنم شماهم برای برآورده شدن این خواسته ی خانوادگی ماازخدا دعا کنید.

ممنونتونم.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

ببخشید موضوع رو دوباره خوندم خیلی غلط املایی دارم شرمنده.ببخشید

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صلی علی  محمد و  آل محمد  

ان شاالله حل میشه. 💗

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

دوستان چند دقیقه قبل از سره دیگ حلیم اومدم تازه گذاشتیمش روی گاز...

دعا گوی همتون هستم.

توروخدا ازته دلتون از خدا بخواین 

منم برای تک تک تون صلوات میفرستم.

انشاءالله خدا قبول کنه.

براتون دعا کردم الهی به حق صاحب این شب عزیز مشکلتون بخیر رواشه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من و ویژه دعا کن خیلی محتاجم  خدا رو قسم دادم مشکلت حل بشه  اسمم شیوا  بازم ممنون& ...

چشم عزیزم حتما...انشاءالله خدا قبول کنه.

از ته دلم دعا کردم

انشالله مشکلتون حل میشه

منم دعا کن حاجت دلم براورده بشه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰