2777
2789
عنوان

هزینه نگهداری از سالمند

4197 بازدید | 31 پست

سلام 

ایا کسی هست بدونه هزینه نگهداری از سالمندی که تغریبا در حالت کما هست و باید پوشک بشه و گاواژ بشه و حدودا نیمه وقت ازش پرستاری بشه  چقدره؟

یک و نیم دو تومنی هست فکر کنم   تا جایی که من قیمتارو دیدم

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم 💚

خواهش میکنم باز به این شرکتا زنگ بزنی دقیق تر بهت میگن 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
بعد ایشون پوشک میشن ؟ هوشیاری دارن ؟

ایزی لایف میبنده براش...یکم با ویلچر میچرخوندش...داروهاش میده...حمام میبره...زخم بستر داره به اونا میرسه...در روز دو سه ساعت بیداره...راه نمیتونه بره...فقط دراز کش...پرستار اونو این پهلو اون پهلو میکنه...روش پتو میذاره...غذا میذاره دهنش...

کلا یه چیزی شبیه حیات نباتیه...تحت نظر بهزیستی فک کنم براش پرستار آوردن...چون کسی قبول نمیکرد شرایط شو میدید...خیلی سخته پرستار باید بلد باشه کار هر کسی نیست...صبح 7میاد شب 7_8میره...پاییز زودتر میره...تا پرستار بیاد اونم خوابه متوجه نبودش نمیشه...ولی دستشویی و حمومش واقعا مشکله

ایزی لایف میبنده براش...یکم با ویلچر میچرخوندش...داروهاش میده...حمام میبره...زخم بستر داره به اونا م ...

آهان تقریبا همونجوریه که واسه ما هست 

ولی واسه ما تقریبا بی هوشه 

کلا یه چیزی شبیه حیات نباتیه...تحت نظر بهزیستی فک کنم براش پرستار آوردن...چون کسی قبول نمیکرد شرایط ...

آره عزیزم میفهمم

ان شاالله که زودِ زود خوب  بشن به حق این شبای عزیز

خواهر شوهر خواهرم بعد از زایمانش رفت کما اونا هم پرستار گرفتن براش اومد خونه علاوه بر اینکه مراقبت های لازم را براش انجام میداد هر چی کار بود از تغذیه و تمیزی و اینا همه رو رعایت می کرد واقعا دائم در حال رسیدگی بهش بود واقعا پرستار خوب بود خدا خیرش بده اونا ما تونستیم با معرفی دوستم از مرکز طبیب اول پیدا کنیم به نظر من عزیزم اگر دنبال پرستار خوب میگردی این مرکز قابل اعتماد و از نظر هزینه هم منصف اند