2777
2789
عنوان

پودر گالاکتومید و رفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10411 بازدید | 42 پست
آخه دخترم بدجور میاره بالا جوری که گریه م میگیره...اینگار هرچی میخوره بالا میاره...نمیدونم چیش به بد ...

ببین شاید علاوه بر لبنیات و گوشت گاو ب چیز دیگه هم حساسه در ضمن شکلات بیسکوییت و هر چیزی ک توش شیر یا شیر خشک یا کره داره نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا بچه منم همین بود لبنیاتم بخور هیچ تاثیری نداره قطع کردنش من فقط پدی لاکت براش خریده بودم صب 5ق ...

منم پدی لاکت میدم اما بازم بالا میاره بچه م

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت  
ببین شاید علاوه بر لبنیات و گوشت گاو ب چیز دیگه هم حساسه در ضمن شکلات بیسکوییت و هر چیزی ک توش شیر ی ...

همه چیزایی که میگیو نمیخورم اصلا...دلم میخواد ولی بخاطر دخترم اصلا نزدیکشونم نمیشم

گالاكتو قطره نداره. پودره فقط

نه گالاکتو.

یه قطره هست اسمش شیرافزاس.نمیشه اونو بخوری؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
همه چیزایی که میگیو نمیخورم اصلا...دلم میخواد ولی بخاطر دخترم اصلا نزدیکشونم نمیشم

بعضیا ب اجیل یا حتا گوشت گوسفند و گندم هم حساسیت دارن 

میخای ی ازمایش خون مخفی مدفوع بده

سلام عزیزم کجایی؟نیستی؟توخصوصی چندبارپیام دادم..دخترگلت چه طوره؟

سلام عزیزم خوبی دخترت چطوره😍خداروشکر ماهم خوبیم...خاک تو سرش الان که گفتی دیدم پیام دادی😐

سلام عزیزم خوبی دخترت چطوره😍خداروشکر ماهم خوبیم...خاک تو سرش الان که گفتی دیدم پیام دادی😐

خداروشکر..انقدرجوش زدم فکرکردم بخیه هات طوری شده...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....