برف_شادی73 مدیر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 عنوان پودر گالاکتومید و رفلاکس نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 10398 بازدید | 42 پست سلام عزیزاندخترم رفلاکس داره...خودمم لبنیات و محصولات گوشتی گاو نمیخورم..خوردن این پودر ضرر داره؟رفلاکس دخترمو تشدید نمیکنه؟ همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت 1397/03/15 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برف_شادی73 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 خداروشکر..انقدرجوش زدم فکرکردم بخیه هات طوری شده... ن ولی دیگه ترسیدم و نرفتم دکتر😨 همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 ن ولی دیگه ترسیدم و نرفتم دکتر😨 خوب برو خطرنداشته باشه ببخشید ولی شایدتونزدیکی اذیتت کنه اگه گوشت اضافه اورده باشه. تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
برف_شادی73 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 خوب برو خطرنداشته باشه ببخشید ولی شایدتونزدیکی اذیتت کنه اگه گوشت اضافه اورده باشه. اذیت که نکرد😂😂این هفته میرم چون یاسمن دوبار هر کدوم هفت روز با فاصله ی ۳ روز خونریزی خییییلی شدید گرفتم ..تو هم همینجوری هستی؟ همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 اذیت که نکرد😂😂این هفته میرم چون یاسمن دوبار هر کدوم هفت روز با فاصله ی ۳ روز خونریزی خییییلی شدید ... من تا۴۰روز لکه بینی داشتم بعدچندروزپاک بودم بعدپریودشدم موعدمم بود...الان بازپاک شدم.سحرراستش من ازنزدیکی میترسم تواذیت نشدی دفعه اول؟؟راستی عکس حانیه روبفرست تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
برف_شادی73 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 من تا۴۰روز لکه بینی داشتم بعدچندروزپاک بودم بعدپریودشدم موعدمم بود...الان بازپاک شدم.سحرراستش من ازن ... دوبار رابطه داشتم...دفه اول از شب عروسیم بدتر بود دفه دوم بازم درد داشت اما تا وقتی بره تو...بحدا هرچی تلاش میکنم نمیشه...دیشبم خواستم ی نسخه بفرستم واسه ی خانمی نشد همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 دوبار رابطه داشتم...دفه اول از شب عروسیم بدتر بود دفه دوم بازم درد داشت اما تا وقتی بره تو... بحدا ... وای خداچه قدرسخت....بزارببینم میتونم عکس ریحانه روبفرستم فقط میخوام زودپاک کنم ساعت چندهتی؟ تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 دوبار رابطه داشتم...دفه اول از شب عروسیم بدتر بود دفه دوم بازم درد داشت اما تا وقتی بره تو... بحدا ... یه ساعتی مبگوکه ببینی زودپاک کنم نمیخوام شناخته شم تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 دوبار رابطه داشتم...دفه اول از شب عروسیم بدتر بود دفه دوم بازم درد داشت اما تا وقتی بره تو... بحدا ... خیلی دوس دارم حانیه روببینم اخه بی بی چکامون باهم مثبت شد تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
برف_شادی73 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 وای خداچه قدرسخت....بزارببینم میتونم عکس ریحانه روبفرستم فقط میخوام زودپاک کنم ساعت چندهتی؟ مگه هیچ رابطه نداشتی؟ همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت
برف_شادی73 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 یه ساعتی مبگوکه ببینی زودپاک کنم نمیخوام شناخته شم یاسمن تلگ رام داری؟بیا بریم تو تل اونجا عکس دخترامونو بذاریم و کلا باهم باشیم همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 مگه هیچ رابطه نداشتی؟ بخیه هام دیرخوب شد بعدشم پریودشدم رابطه کامل نه تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
یاسمن5 عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 6239 یاسمن تلگ رام داری؟بیا بریم تو تل اونجا عکس دخترامونو بذاریم و کلا باهم باشیم صبرکن ایدی موتوخصوصی بهت بدم تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم.. .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
برف_شادی73 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 1179 صبرکن ایدی موتوخصوصی بهت بدم باشه منتظرم همسرم و دخترم زندگیمن خدایا مرسی از لطفت