2777
2789
عنوان

کهیر بارداری

192 بازدید | 13 پست

سلام 

من هفته37م 2روزه شکمم قرمز شده و خط افتاده بعد این خطا مثل تاوله اول فکر کردم ترکه ولی الان رفتم دکتر گفت کهیر بارداریه و یه پماد بهم داد

چیکار کنم زودتر خوب شم؟؟؟کسی اینجوری شده؟؟

واسه بچه ضرر داره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوربودم قسمت پاهامم بودروساق پاوپشت زانووخیلی هم میخاریدانقدرخارونده بودم زخم وکبودشده بود،نه تاثیری رونی نی نداره ب محض زایمان خوب میشی

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
منم اینجوربودم قسمت پاهامم بودروساق پاوپشت زانووخیلی هم میخاریدانقدرخارونده بودم زخم وکبودشده بود،نه ...

یعنی کبد و اینا مشکل نداره؟؟؟اخه رفتم دکتر عمومی گفت مشکل از کبدته برو بیمارستانی که میخوای زایمان کنی ازمایش بده منم رفتم اونجا قسمت زایمان نشون دادم اونام زنگ زدن دکترم

و یه پماد واسم نوشت

گفت حالا ازمایشم بده شنبه برم پیشش

میترسممم

یعنی کبد و اینا مشکل نداره؟؟؟اخه رفتم دکتر عمومی گفت مشکل از کبدته برو بیمارستانی که میخوای زایمان ک ...

من ازمایش دادم مشکلی نبود،کهیربارداریه چیزیه ک  بعضی خانوم های بارداردچارش میشن،ان شاالله ک شمام مشکلی نداری

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

دیشب تاپیکتوخوندم نتم داغون بودگوشیمم شارژنداشت الان یک نیم ساعت بودداشتم دنبال تاپیکت میگشتم

نه ربطی به پوست بچه نداره حساسیت بارداری ازشش ماه تاماه اخرخانمایی بارداربعضیادارن من خودم توماه هفتم گرفتم قرص هیدروکسی زین ودوتاامپول دادبعضی ازدکتراهم آز کبدمینویسن این حساسیت بیرون بریزه خیلی بهتره تاتوی بدن بمونه باسدر شکماتونوبشوریدچیزای خنک بخوریدتاحدامکانم چیزسرخ نکنیدپمادم میدن استفاده کنیدچیزای گرم زیلدنخوریدچون باعث خارش بیشترمیشه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

غلط های تایپیم

نیم ساعت

زیاد

برابهترشدن من خودم پمادمیزدم بیشترخارش میگرفت آز نرفتم خوردوخوراک چیزای خنک بخوریدنه زیادکه سریتون بشه من شکمم پربوداپر دست وپاهامم ریخته بودخیلیم میخاریدومیسوخت میدونم الان داریدچی میکشید

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
غلط های تایپیم نیم ساعت زیاد برابهترشدن من خودم پمادمیزدم بیشترخارش میگرفت آز نرفتم خوردوخوراک چی ...

سلام

شما از چ پمادی استفاده میکردی؟

من ک دیگه دارم میمیرم😔😢دیوانه کنندست این خارشا

سلام شما از چ پمادی استفاده میکردی؟ من ک دیگه دارم میمیرم😔😢دیوانه کنندست این خارشا

سلام عزیزم بادم نیست چون سال۹۳بود

شمامشکلت چیه