2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد گونه گذاشتن

140 بازدید | 17 پست

اگه بخوام گونه بزارم باید پیش کدوم دکتر زیبایی برم یعنی دکتر زیبایی چی؟ واینکه نتیجه اش خوب میشه؟و چه قیمته؟

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
واینکه کسی دکتر خوب داخل اهواز میشناسه که اینکارو انجام بده؟

اقا اين حييون تو امضات اسبِ 

خر نيست 

رسيدگي كن 

با تچكر

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🦓بزار 

يا كلا عوض كن بنويس گاوه😂😂😂😂🐄🐂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اقا اين حييون تو امضات اسبِ  خر نيست  رسيدگي كن  با تچكر

ب نقطه ظریفی اشاره کردی😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
عاشقتم

من بيشتر✋🏻✋🏻✋🏻

من که اصلا در این مورد اطلاعات ندارم چون از بچگی گونه داشتم اونم قرمزز

منم برا خودم نمیخوام عزیزم برا یه آشنا میخوام طفلی صورتش خیلی ضعیفه

ب نقطه ظریفی اشاره کردی😁

😁😁😁از بچگي بهم ميگفتن ذره بين اصلا

ب نظر من اینجا نظرخواهی کن راجب این چیزا.همه میان دهن کجی ک گونه چیه؟عمل چیه.اه پیف😁

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ب نظر من اینجا نظرخواهی کن راجب این چیزا.همه میان دهن کجی ک گونه چیه؟عمل چیه.اه پیف😁

آخه دیگه کسی نیست که ازش بپرسم 😔برا خودم نمیخوام عزیزم