2777
2789

ظهور و سلامتی مام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یادتون نره 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸🌸ذکر یونسیه بسیار مجرب 🌸🌸

ذکر یونسیه یعنی گفتن:

«لا اله الا انت سبحانک انی کنت من    الظالمین

بچه ها ما تصمیم گرفتیم هر کس ک میتونه شریک بشه

روال اینجوره که ذکر یونسیه  هر  دوره 3000بار هستش که بیشتر هم میشه خوند

پس ما سهم هر نفر رو 400بار هرشب در نظر میگیریم

کسایی که دوست دارن شرکت کنن ب من اطلاع بدین

از بعد اذان مغرب میتونید ذکرتون و بگید تا وقت شرعی همون شب

هرشب هم به نیت یکی از خودمون قرعه کشی میشه و خونده میشه 🌷🌷

هرکی موافقه یاعلی

اگه کس دیگه ای هم خواست ک شرکت کنه لینک کانال و واسش بفرستین 🏵

https://t.me/joinchat/H5V0MUvangB-vqJuv2SF4A