2777
2789

اعصابم خورده میگن سه سال طول میکشه هیچوقت از ارتودنسی خوشم نمیومده اما مجبوررم کیا انجام دادن و چقدر طول کشیده زمانش ؟؟ فقط سه تا از دندونام اوکی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ سال ارتودنسی بودم بازم بستگی ب دندونات داره

یعنی دندونات زیاد وضعش خوب نبوده که چهار سال طول کشیده؟ من همه دندونای بالام ردیفه فقط یکیش به شدت کجه از پایین هم دوتاش یکم پس و پیش هستن که زیاد معلوم نیست 

بستگی به دندونای خودت داره و اینکه پیش چه دکتری بری من الان ارتودنسی ام ماه های آخرم اصلا اذیت نشدم

تو مگو مارا بدان شه بار نیست                             با کریمان کار ها دشوار نیست                                                                                    مولانا                            

بستگی به سنت و دندونات داره

از دوسال به بالا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی دندونات زیاد وضعش خوب نبوده که چهار سال طول کشیده؟ من همه دندونای بالام ردیفه فقط یکیش به شدت ک ...

دندونای من فاجعه بود فاجعه هاااا یه چیزی در حد باب اسفنجی ، دندونای جلوم فاصله داشت واسه همین زیاد طول کشید 

پیشنهاد میکنم پیش چند تا دکتر بری چون به نظرم طول درمانتو زیاد گفتن بهت با توجه ب اینکه یکی دوتاش ناصافه

دندونا خیلی عوض میشن و فرم فک و صورت خیلییی خوشگل تر میشه

تو مگو مارا بدان شه بار نیست                             با کریمان کار ها دشوار نیست                                                                                    مولانا                            

یک سال و نیمی میشه دیگه آخراشه