2777
2789
عنوان

بچه ها ارتودنسی چقدر طول میکشه کیا انجام دادن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27184 بازدید | 39 پست
وااااایییییی منم متنفرم از ارتودنسی اما چون فکم کوچیکه دندونام خیلی بد روهمه واسه همین مجبورم انجام ...

روكش كن عمه هاي منم همين مشكلو داشتن فكشون درست شد من مرگ به چشماي خودم ديدم سه سال سه تا اهن و ي براكت تو دهنم بود كه هرماه اين اهناااا جا ب جا مى كنن دندونانتو معلوم كه اين دندون سالم نميمونه تازه لقم ميشن دو بعد ارتو بايد ارتو موقت بذاري من گذاشتم فايده نداشت دندونام سفت كه نشد هيچ ايمپلنتم كردم ايا واقعا اين درسته ارتو كنى ؟؟؟؟؟؟؟

مردم حواسم نيست 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روكش كن عمه هاي منم همين مشكلو داشتن فكشون درست شد من مرگ به چشماي خودم ديدم سه سال سه تا اهن و ي بر ...

روکش دیگه خراب نمیشه؟ یا نمیشکنه؟ و هزینه اش چجوریه اخه میگن باید خیلی مواظبش باشی واسه روکش و اینکه موقتی هستش و باید ترمیم کرد

روکش دیگه خراب نمیشه؟ یا نمیشکنه؟ و هزینه اش چجوریه اخه میگن باید خیلی مواظبش باشی واسه روکش و اینکه ...

دو نوع داريم لامينت كه اگه ريشه دندونات سالمه كه عاليه داخل كوره درست ميشه امكان خراب شدنش  كمه و كامپوزيت ونير كه اگه ريشه دندونانت سالم نيست ميتونى انجام بدي دكتر خودش تو مطب روكشت رو درست مى كنه ولي زردن سفيد نيستن هزينه ها رو هم نميدونم و  قطعا براي سلامت هر نوع دندونى بايد از اون به درستى مراقبت كنى 

مردم حواسم نيست 🖤
شما کجا ارتو انجام دادین ؟

من تهران

پیش دکتر آزیتا تهرانچی

دکتر خوبیه،مطبشم تو میدان ونک هستش

میتونی یه سر برو پیشش مشاوره ببین اون چی میگه....من که خیلی از کارش راضیم

خدایا شکرت❤️

روکش دیگه خراب نمیشه؟ یا نمیشکنه؟ و هزینه اش چجوریه اخه میگن باید خیلی مواظبش باشی واسه روکش و اینکه ...

والا من دیدم کسایی که کل فک رو روکش کردن ، فقط دیگه حس ندارن عین دندون مصنوعی، ولی انقدر هم سفید و خوشگلن خیلی بهتر از دندونا خودمون، یه مسواک هم که میزنن عین برف میشن، منم دندون کج دارم میخوام همینکارو بکنم

Don't lose hope
والا من دیدم کسایی که کل فک رو روکش کردن ، فقط دیگه حس ندارن عین دندون مصنوعی، ولی انقدر هم سفید و خ ...

سلام.فک‌شما‌ایرادی‌نداره

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم