2777
2789

من.کلا از حرف زدنو رفت امد باهاشون ادم پشیمون میشه.هفته ایی ی بار میرم اونم طبق وظیییفه وسلااام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان همیشه دلم ازاین موضوع پره بیاین تابراتون بگم چ سختی کشیدم

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
منم خیلی خیلی از مادرم دلم پره.بدترین رفتارا رو با من داشت. نوجون که بودم همش پیش خودم میگفتم اگه من ...

خواستگارامو به هر دلیل بیخودی رد میکنه که همیشه پیشش بمونم حس میکنم داره بدبختم میکنه

خوب عزیزم حالا که خودت اینو فهمیدی سعی کن خودتو اصلاح کنی  تا اذیت نشی،،، توقعی هم از خانوادت ن ...

خیلی خیلی رو خودم کار میکنم همش تو خودم میریزم. مسبب خیلی از بدبختیامن اونا. اینقد تو خودم میریزم و نمیزارم کسی ناراحتیمو ببینه تو بیست سالگی دیسک و سیاتیک گرفتم مو تو سرم نمونده همش جوش میزنم.کافیه یکم ناراحت بشم وگریه کنم همه بدنم درد میگیره...

ب نام خدا من از پدرم

ناراحتم نيستم حالم ازش بهم ميخوره

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
برای چی؟؟    

بیگناه   بابام زود زن گرفت بعد مامانم  اونم بهش دورغ میگفت و پرش میکرد   و مینداختش به جون من        از جفتشون نمیگذرم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

من مادرم خودش پدر عصبی و خشکی داشت و بی محبت بود تقریبا،،، مادرم هم دقیقا عین پدرش بود و تو تربیت بچه هاش کم‌گذاشت با این حال بچه های بدی نداره ولی بچه هارو عصبی و پرخاشگر بار آورده ،،، یه کم هم نسبت به هم نامهربونن،،، در ضمن چغولی منو پیش بابام زیاد کرده راست و دروغ خدا ببخشدش چون باعث شد سر هیچی بابام یکسال باهام حرف نزنه

خواستگارامو به هر دلیل بیخودی رد میکنه که همیشه پیشش بمونم حس میکنم داره بدبختم میکنه

مامان من سر ازدواج بهم ضربه زد

هميشه اعصابم خورد ميشه بهش فكر ميكنم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم