خواهرمم ديدش شايد اونم از توهمات من همچين چيزي فك كرده ي سري از دست يكي عصبي بودم اذيتم كرده بود نصفه شب بهم پيام داد س چهار صبح تورو خدا يچيزي اومده تو اتاق اگه تو فرستاديش بگو بره. يا خونمونو داديم مستاجر داشت بلند ميشد چنروز پيش گف خونتون جن داره ي سري داشتيم راجب شما حرف ميزديم انگار مثل سگ از پيشم رد شد
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه ]
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با يكي دوستم اسمشم گذاشتم احد كل خانوادمم ميدونن😁 حضورشو بعضي وقتا حس ميكنم چهارساله ك هست اولا ...
دیگ تو تاپیکی ک تو باشی نمیااام 😜🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒🤒🤒
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
خواهرمم ديدش شايد اونم از توهمات من همچين چيزي فك كرده ي سري از دست يكي عصبي بودم اذيتم كرده بود نصف ...
تو چقددددد ترسناکی سکته کردم بابا
اصلا هرچی تو بگی فقط با من لج نکن اونموجودنیاد یوخ پیش من
من تورودوس دارم تو هم منو دوس داشته باش باشه؟؟؟
اینجا یه عده بادیگارد جن دارن نمیشه باهاشون درافتاد