2777
2789

اگه تازه عروسی این کارو نکن 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه عروسی این کارو نکن 

نه ۴ سال ازدواج کرم پیشه مادرشوهرمم شوهرم کارش شیفتیه میگه فقط به یه شرط از اینجا میرم که با مامانت تو یه ساختمون باشی من خیالم راحت باشه حالا دو دلم 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

دوی و دوستی

حتی نزدیک خونواده خودتم باشی مشکل سازمیشه.ممکنه مشکلی بین و شما و شوهرت باشه و خونوادت از شر دلسوزی دخالت کنن یا بالاخره رفتارهایی هست توزندگی که فقط زن و شوهر ازش خبردارند و منکنه جلوی خونواده بروز بدین و افکار راجع بهتون تغییر کنه

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
بله من هستم...مشکل که نه خدا را شکر...دیگه هر جا ادم بره یه مشکلاتی هست

توقعشون بالا نرفته ازتون هرجا میرین باید به خانوادت اطلاع بدی؟

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

من هستم واحد روبرومه

خیلی خوش میگذره کمک حالمه اکثرا ناهار ها میرم اونجا هر جا کار دارم دخترمو نگه میداره 

ایراد هم داره مثلا با لباس راحت تو خونه خودمم برادر مجردم یهو زنگ میزنه میاد تو.. باید برم لباس عوض کنم یا جایی میخوام تنهایی برم بابام به رفت امدم گیر میده یا دوست دارم تو تنهایی خودم باشم خونم ریخت و پاشه مامانم میاد و میگه پاشو به زندگیت برس غر میزنه

معایب داره حسن هم داره دوست عزیز