2777
2789
عنوان

کسی هست با مامانش تو یه ساختمون باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 35 پست
نه ۴ سال ازدواج کرم پیشه مادرشوهرمم شوهرم کارش شیفتیه میگه فقط به یه شرط از اینجا میرم که با مامانت ...

میل خودته عزیزم ولی این نزدیک بودن درسته که خیال خودت و همسرت راحته ولی عذر میخوام که میگم راه دخالت‌و باز میکنه تو زندگیت 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
نه ۴ سال ازدواج کرم پیشه مادرشوهرمم شوهرم کارش شیفتیه میگه فقط به یه شرط از اینجا میرم که با مامانت ...

اصلا تردید نکن برو پیش مامانت.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه صدا نیاد اگه بحثی چیزی باشه صدا بلند باشه ..مامانا میشنون...مثلا بعضی وقتا عصبی میشم سر بچه ...

ولی فکر کنم از لحاظ کمک کردن برای بچه داری خوب باشه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

سلام آره من هستم ۶ ساله از خیلی لحاظ خوبه چون من ناهار و شام اونجام ولی از یه لحاظ که زیاد تو چشمشونی هم بده که خودت معذب میشی منو مامانم از بچگی زیاد باهم دعوامون میشد سر چیزای الکی ولی انقدر ماهه که نگو خودش منت کشی میکنه یعنی بگم بهشت این دنیا و اون دنیاش رو خدا باید یکجا بده بهش ... به امید خدا ۱ ماه دیگه داره خونم اماده میشه و از اینجا میرم همین الان دلتنگشونم و همچنین اونا من حتی نصفه شبام کار داشته باشم و چیزی بخام میرم پایین ورمیدارم... البته یه کوچه بالاتر خونه امونه دور نیستم بازم همش میام اینجا 

میل خودته عزیزم ولی این نزدیک بودن درسته که خیال خودت و همسرت راحته ولی عذر میخوام که میگم راه دخالت ...

همه اینجوری نیستن ها.ما دعوا هم بکنیم بشنون هم به روشون نمیارن.

دوی و دوستی حتی نزدیک خونواده خودتم باشی مشکل سازمیشه.ممکنه مشکلی بین و شما و شوهرت باشه و خونوادت ...

از همیناش میترسم ولی با مادرشوهرمم نمیتونم تو ساختمون باشم چون خیلی رفت و امد دارن خسته شدم بعدشم خیلی خجالت میکشم ازشون 

ولی فکر کنم از لحاظ کمک کردن برای بچه داری خوب باشه

اخیلی چیزاش خوبه،مثلا مادرم الان مریضه و استراحت مطلقه چون نزدیکشم خیلی کمک حالشم،جایی میرم راحت بچمو میدم بهش،ناهار نداشته باشم برام میفرسته.حوصلم سربره باهم میریم بیرون.هیچکدوم از اینارو بامادرشوهر نمیشه انجام داد.

من هستم واحد روبرومه خیلی خوش میگذره کمک حالمه اکثرا ناهار ها میرم اونجا هر جا کار دارم دخترمو نگه ...

به نظرم پس بهتر از خونه مادرشوهر

سلام آره من هستم ۶ ساله از خیلی لحاظ خوبه چون من ناهار و شام اونجام ولی از یه لحاظ که زیاد تو چشمشون ...

چقدر خوب منم خیلی دوست دارم نزدیکشون بشم خیلی

به نظرم پس بهتر از خونه مادرشوهر

صددرصد..یکبار یادم رفته بود زیر گازو خاموش کنم مادرم کلید داشت از بوی دود سریع رفته بود خاموش کرده بود

کلید خونمونو دادیم بهم شوهرم اول ناراحت شد ولی بعد دید چقدر اینجوری بهتره

مامانم مرتب غذاومیفرسته کم و کسر داشته باشم میرسه بهم. منم کمکش میکنم خواهر ندارم باهم هستیم همش خلاصه

نه شک ندارم از یه طرفم دوست ندارم مشکلی بین همسرمو خانوادم پیش بیاد

رابطش باهاشون چطوره؟ببین شوهر من خیلی مودبه جلوی خانوادم واحترام میذاره.هفته ای یه شبم میریم بالا برای شام ،نه بیشتر.با اینکه پدرومادرمن ولی حدوحدود رو حفظ کردیم.