2777
2789

نه بعدش جوش میزنم نه صورتم برق میزنه نه الان ک گرمه عرق میکنه صورتم .خیلی خوبه اولین باره یه ضدافتاب ب صورتم میاد😍😍عکسشم الان میزارم

پ.ن :قیمتشم نمیدونم از مغازه دوست شوهرم گرفتم پول نگرفت ازم😌

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

لابد ایرانیم هست :|

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرس

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

وای ترو خدا یه ضد افتاب خوب بگین من هم اردن زدم هم سینره ولی جووش میزنم بعدش😢.

یه چی میخوام ک باعث جوش نشه اصلا.پوستم مختلطه گونه هام خشکه پیشانی و چونه ام تقریبا چرب

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
خدا بده ازین دوستان گرچه ک بعدا  از همسرتون خواهد گرفت 😂😂😂

ن رنگ مو و ماسک ذغال و چنتا چیز دیگه هم گرفتم تازه😌

روش نوشته کرم طبی معالجه عیوب :|

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
پوستت چربه یا خشک؟ پوشش دهیش خوبه یعنی حتی برا عروسیام میشه بجای کرم پودر ازش استفاده کرد؟

چربه .اره بنظرم میشه خیلی خوب روی پوستم افتاده 

Spf 40 ضعیفم هست. حداقل 50 لازمه