2777
2789
عنوان

خانوادم شوهرمو نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 39 پست
خب چیکار کنم .در قبال رفتاراشون میترسم شوهرم زده بشه ازشون بعدا دگ اون راضی نشه ک پاشو بزاره خونه ما

تو نذار زده بشه! الکی بگو تو که نیستی من ازت طرفداری میکنم! بگو اونام منو بزرگ کردن زحمت کشیدن از روی نگرانی این کارارو میکنن بگو زمان بگذره درست میشه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من میگم نیازی ب این همه منفی بافی و تلخی نیس.من میدونم ک کار براش هس چون قبل خدمتم کار کرده نمیگم کار عالی ولی در حد ک زندگی بچرخه هست همونجور ک الان هس ولی خانوادم بشدت میگن نیس عرضه نداره از پس خودشم برنمیاد چون داداشای من ۳۳.۳۴ سالگی ازدداج کردن این واسشون بچه 

خب من میگم نیازی ب این همه منفی بافی و تلخی نیس.من میدونم ک کار براش هس چون قبل خدمتم کار کرده نمیگم ...

بذار زمان بهشون ثابت کنه تو طرفداری نکن حساس میشن

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
نمیدونم ولی نامزدم بخاطر من خونه فامیلاش نمیره یا میره سرکار یا منو میبره بیرون .خانواده همسرم خیلی ...

عزيزم همه رو نمى شه با يه چوب زد اما خانوادت ريشه و پناهت هستن كمى رفت و آمدت با همسرت رو كمتر كن و سعى كن ازدواجتون رو جلو بندازين هميشه تو دوران عقد از ين حرفا هست

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
خب من میگم نیازی ب این همه منفی بافی و تلخی نیس.من میدونم ک کار براش هس چون قبل خدمتم کار کرده نمیگم ...

حهمه اينا مال طولانى شدن دوران عقد هست گلم چقدر تا پايان خدمت همسرتون مانده ؟

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞