2777
2789
عنوان

خانمهای که بارداریشون و زایمانشون آلمان بودن یه لحظه می آید

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی استارتر میگن اونور به فنی ها خوب پول میدن،درسته؟شوهرم فنیه همش میگه من اینجا دارم حیف میشم   میخاستم ببینم اگه واقعا حقوق خوب میدن بیایم یکم پول جمع کنیم باز برگردیم  

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
اونجا. فقط سختیش غربتشه ولی امکاناتتون بهتره میشه از امکاناتی که دارید توضیح بدی

ما اینجا چند سالی درس خوندیم و الان داریم کار می کنیم، امکاناتی که می دن مثلا برا زایمان یه بخش هزینه را بیمه می ده ولی یه سری آزمایشها را باید خودمون بدیم، مثلا سه تا سونو را بیمه می ده اضافی بخوایم خودم باید بدیم

هزینه زایمان هم می دن ولی حتما باید طبیعی زایمان کنی

بیمه بیکاری می دن وقتی برا یه مدت بیکار بشی 

ولی استارتر میگن اونور به فنی ها خوب پول میدن،درسته؟شوهرم فنیه همش میگه من اینجا دارم حیف میشم   ...

نمی دونم فنی منظورتون مدرک دانشگاهی هست یا نه

اگه فنی از فنی حرفه ای باشه وقتی بیاید اینجا حتما باید یه دوره آموزشی برید که تقریبا سه سال هست و بعد از اون می تونید کار کنید

با مدرک ایران فکر نکنم کار خوبی بشه پیدا کرد

حقوقها خوبند ولی اینقدر هزینه ها زیاده که خیلی هم نمی شه پس انداز کرد

ازامکاناتتون بگید چه جوریه

عزیزم تو دوتا کامنت بالایی نوشتم

کلا ساپورت می کنند تا بتونی تحصیل کنی و کار مناسب پیدا کنی ولی این ساپورتها برا پناهنده ها هست

ما که خودمون برا تحصیل اومدیم همه هزینه ها را خودمون می دادیم

الان چند ساله کار کردیم کلی مالیات و بیمه دادیم حالا اگه مثلا کوتاه مدت بیکار بشیم یا خدای نکرده بیماری پیش بیاد حمایتمون می کنند

نمی دونم فنی منظورتون مدرک دانشگاهی هست یا نه اگه فنی از فنی حرفه ای باشه وقتی بیاید اینجا حتما بای ...

برقکاره ونصاب دوربینه دزدگیر و.... ،کارشم خیلی خوبه  فوق دیپلمه،

حالا با این اوصاف نیایم پس؟  

برقکاره ونصاب دوربینه دزدگیر و.... ،کارشم خیلی خوبه   فوق دیپلمه، حالا با این اوصاف نیایم پس؟ ...

نمی دونم عزیزم 

برا کار کردن باید خیلی خوب آلمانی صحبت کنید و شاید مدرکشون را قبول کنند ولی من اطلاعی ندارم

نمی دونم عزیزم  برا کار کردن باید خیلی خوب آلمانی صحبت کنید و شاید مدرکشون را قبول کنند ولی من ...

اها  

الان شما المانی رو فولین؟

آخه رفتم تو سایت نگاه کردم جایی نبود که زمان سفر را بزنم، فقط مشخصات و شماره پاس را می خواست آخرین ...

براى وقت ويزاى توريستى حدود ٣ ماه طول ميكشه، فقط وقت مصاحبه تون نبايد بيشتر از ٣ ماه از زمان سفرتون باشه.