2777
2789
عنوان

خانمهای که بارداریشون و زایمانشون آلمان بودن یه لحظه می آید

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 44 پست
آخه دعوتنامه را ماه دیگه می دن یعنی بدون دعوتنامه اقدام کنم برا گرفتن وقت سفارت؟

براي وقت فقط شماره پاسپورت لازمه ، اره براي وقت اقدام كن فكر نميكنم تا يك ماه بهشون وقت بدن 

اگه آلمانی التماس دعای فراوان

عزیزم

اینجا هم خبری نیست

نکنه بخوام ناله کنم ولی غربت و‌تنهایش خیلی زیاده، من الان بیشتر از چهار ماهه فقط حضوری با شوهرم حرف زدم نه کس دیگه

تلفنی با دوستام و خانواده ارتباط دارم ولی اینکه دور هم بشینی یه چیز دیگه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا هم خبری نیست نکنه بخوام ناله کنم ولی غربت و‌تنهایش خیلی زیاده، من الان بیشتر از چهار م ...

موفق باشی ولی قدر اونجایی ک هستی رو بدون آینده اینجا روشن نیست

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
براي وقت فقط شماره پاسپورت لازمه ، اره براي وقت اقدام كن فكر نميكنم تا يك ماه بهشون وقت بدن 

مرسی که گفتی حتما اقدام می کنم

ولی می دونی که رسوندن دعوتنامه هم یه مشکله گفتم نکنه اقدام به وقت سفارت کنم تا دعوتنامه ها را بهشون برسونم دیر بشه

اگر روزگار منو در مدار درست قرار داده بود شایستی منم الان آلمان بودم 😂😂😂

عزیزم

خدا را چی دیدی آدم از فرداش خبر نداره 

منم خودم در تخیلم هم نمی گنجید از اون شهر کوچیکمون بیام بیرون

مرسی که گفتی حتما اقدام می کنم ولی می دونی که رسوندن دعوتنامه هم یه مشکله گفتم نکنه اقدام به وقت سف ...

نه ولي اگر خيلي نگراني مثلا موقعي كه درخواست ميدي بهشون بگو من ميخوام حدود  سه ماه ديگه سفر كنم ولي تا يك ماه ديگه لطفا وقت نباشه از اين تاريخ به بعد باشه وقت  

عزیزم خدا را چی دیدی آدم از فرداش خبر نداره  منم خودم در تخیلم هم نمی گنجید از اون شهر کوچیکم ...

خدا از وجوده نازنینت بشنفه خواهر😁😁

خلاصه موفق باشی هر جا ک هستی...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه ولي اگر خيلي نگراني مثلا موقعي كه درخواست ميدي بهشون بگو من ميخوام حدود  سه ماه دي ...

آخه رفتم تو سایت نگاه کردم جایی نبود که زمان سفر را بزنم، فقط مشخصات و شماره پاس را می خواست

آخرین باری که اقدام به گرفتن وقت کردید چقدر طول کشید وقت بدن؟

نه ولي اگر خيلي نگراني مثلا موقعي كه درخواست ميدي بهشون بگو من ميخوام حدود  سه ماه دي ...

البته سفر مامانم می شه برا پنج شش ماه دیگه

یه خورده شبیه آلمانیها شدم خیلی زود زود برنامه ریزی می کنم😉

آخه رفتم تو سایت نگاه کردم جایی نبود که زمان سفر را بزنم، فقط مشخصات و شماره پاس را می خواست آخرین ...

٤ ماه، من اسفند براي يكي درخواست زدم ١٢ جولاي وقت داده، خودمم واسه هلند درخواست زدم اواخر فروردين ٣ جولاي وقت داده