2777
2789
عنوان

يه درمان خوب براي واژينيسموس، بخونيد شايد بدردتون بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 45 پست
واژن موس موس چی هست 😳

خخخخخخ واژينيسموس،،، توضيحاتشو بخوني متوجه ميشي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فکر کنم منم باید برم این پیج رو دنبال کنم. متاسفانه مشکل منم هست.

عزيزم توي سايت سرچ كن

خانمي هست رفته پيش دكتر اماني تهران و درمان شده تمام مراحل درمانش رو نوشته

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مرسی فکر کنم منم باید برم این پیج رو دنبال کنم. متاسفانه مشکل منم هست.

اگر تهران هستي ك خودت برو پيش س ك س تراپيست 

شهرهاي بزرگ هم دارن جديدا سك س تراپ

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

من اوایل ازدواجم یه کم مشکل داشتم و به مرور خودش خوب شد ولی از زمان بارداریم به صورت شدید دوباره مشکل پیدا کردم و تا الان که دخترم داره دو ساله میشه همچنان پابرجاست.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
فک کنم گرفتم درد هنگام رابطه رو میگن؟🙈

اصلا نميتونن رابطه برقرار كنن بعلت منقبض شدن عضلات دهانه واژن 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اگر تهران هستي ك خودت برو پيش س ك س تراپيست  شهرهاي بزرگ هم دارن جديدا سك س تراپ

کرج هستم ولی تا به حال اقدام نکردم برم دکتر. شما میشناسی بهم معرفی کنی.

کرج هستم ولی تا به حال اقدام نکردم برم دکتر. شما میشناسی بهم معرفی کنی.

خانم دكتر راحله اماني رو ديدم همين خانومي ك توي سايت روش درمانش رو نوشته رفته پيشش

در دوران مجردی علایمی داشتی ک.بفهمی این مشکلو داری ؟

نه عزیزم 

اصلا به این چیزا فکر نکنین 

من فقط میترسیدم درد بگیره سفت میکردم درد میگرفت وقتی انجام شد دیدم وا درد نداشت الکی میترسیدم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خانم دكتر راحله اماني رو ديدم همين خانومي ك توي سايت روش درمانش رو نوشته رفته پيشش

اين خانوم تخصصشون چيه؟ خيلي اسمشون آشناست

مرسی. یه وقت میگیرم بعد ماه رمضان میرم پیشش. 

در دوران مجردی علایمی داشتی ک.بفهمی این مشکلو داری ؟

نه اصلا از مجردي نميشه فهميد 

فقط موقع رابطه اصلي

يعني حتي اين ادمها خيلي هاشون توي عقد روابط سطحي داشتن و فكر ميكردن خيلي راحت باشن تو اين قضيه اما نبودن