2777
2789

داشتم مقاله شبنم قلی خانی و بارداریشو میخوندم همین جا میگفت که خیلی بارداری راحتی داشته نه ویاری نه دردی 

من اعتراف میکنم که واقعا حسودیم شد 

چزا بعضی ها تو همه چی و کلا زندگیشون انقد خوش شانسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداریام نسبتا خوب بود 

شانسیه دیگه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

نه بازیش خوبه نه قیافه اتچنانی داره ولی  شانس پشت شانس 

من همینجوری هم به شانسش حسودیم میشد الان دیگه واقعا مطمئن شدم که اقبال بعضی ها خیلی بخت ور هستن 

داشتم مقاله شبنم قلی خانی و بارداریشو میخوندم همین جا میگفت که خیلی بارداری راحتی داشته نه ویاری نه ...

والا تو همه چی شانس دارن.نه بازی بلده نه هیچی از ریختش بدم میاد. کلا با بعضیا خدا یاره فقط

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
خوب همسرتم تاجار بود تو کانادا😂

نه ولی حُسن زیاد داره خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

قیافه ی بنده خدا چه ایرادی داره

برفرض که زشت باشه هر کی زشت باشه از نظر بقیه باید محکوم به بدبیاری بشه؟؟

بازیشم بد نیست همه با سریال حضرت مریم میشناسنش

شاید ما هیچوقت نمیتونستیم پشتکار و تلاش اونو داشته باشیم...

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید