2777
2789
عنوان

پسردارشدن

588 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کسی درمورد پسردارشدن چیزی میدونه دوس دارم بچم پسر باشه میشه کمکم کنین ،کسی روش های تغذیه ای رو امتحان کرده چیزی میدونه ؟؟میشه راهنماییم کنین تجربیاتونو دراختیارمنم بذارین

الان یه عده میان میگن برات متاسفم چرا پسر میخوای 

اونموقعس که میخوام سرمو بکوبم به دیوار

جوابش اینه چون دوس داره😐😅

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن تا راه هست.یکیش تغذیه خرما فلفل زعفران و غذاهایی ک گرمن بیشتر بهور.کمتر گوشت و مرغ استفاده کن.

راه دوم برا نزدیکی بارداری قبلش واژنت رو با جوش شیرین بشور.این کارباعث میش واژنت بازی بشه و اسپرم های دختری رو بکشه و اسپرم های پسرب بمونن

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

لبنیاتو ب حداقل برسون یا حذفش کن

مواد غذایی پر نمکو افزایش بده(آجیل بوداده شده)

افزایش حبوبات مصرفی

از میوه های خشک استفاده کنی

استفاده از غذاهای شیرین بدون کافئین

استفاده از غذاهای گرم و تر

خوردن آناناس موز هلو گلابی سیب گوجه سبز آلو خیار خرما گیلاس تمشک توت فرنگی انجیر خربزه آب میوه و سبزی گوجه ذرت سیب زمینی و...

در کل برای پسردار شدن باید از مواد غذایی حاوی سدیم و پتاسیم بالا استفاده کرد و کلسیم پایین

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤

فقط ب همسرم ب نیت پسر کاسنی دادم ۶ماه خورد چون تو احادیث خوندم نطفه مذکر رو زیاد میکنه .پسر شد حالا چقد اثر داشت نمیدونم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فقط ب همسرم ب نیت پسر کاسنی دادم ۶ماه خورد چون تو احادیث خوندم نطفه مذکر رو زیاد میکنه .پسر شد حالا ...

چه جالب اخه کاسنی سرده که🤔

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️