2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن دیقه شد خاموش میکنی؟از اول بزارم رو کراست چی

عزیزم من چندبار چک میکنم به دستگاه اعتماد نمیکنم شاید با زمان دستگاه غذا خشک بشه یا نپزه زمان پخت دستگاه ها با هم متفاوته.معمولا ۴۰دقیقه ته چین واسه پختش.۱۵دقیقه هم کراست واسه ته دیگش بازم چک میکنم که قهوا ای نشه

عزیزم من چندبار چک میکنم به دستگاه اعتماد نمیکنم شاید با زمان دستگاه غذا خشک بشه یا نپزه زمان پخت دس ...

اره دستگاه من 20دیقه پلورو پخت باید ی ربع ی ربعشو امتحان کنم برا ته دیگ😂😂ته چین یا دمی رو چ شکلی توش بپزم؟

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔
اره دستگاه من 20دیقه پلورو پخت باید ی ربع ی ربعشو امتحان کنم برا ته دیگ😂😂ته چین یا دمی رو چ شکلی ت ...

دمی ینی کته؟نمیدونم راستش.ولی ته چین کفش رو چرب کن با کره بعد نصف مواد بعد مرغ بعد نصف دیگه واسه من ۴۰دقیقه میپزه بعدم یه رب یا ده دقه ته دیگ

دمی ینی کته؟نمیدونم راستش.ولی ته چین کفش رو چرب کن با کره بعد نصف مواد بعد مرغ بعد نصف دیگه واسه من ...

اها برنجو پس باید خودم اب کش کنم .بعد ی چیز دیگ دمی ن استنبلی

اها برنجو پس باید خودم اب کش کنم .بعد ی چیز دیگ دمی ن استنبلی

آره عزیزم.استنبلی هم اگه آبکشه که باز به شکل ته پین تقریبا پخته میشه ولی کته رو نمیدونم.امتحان میکنم بهت خبر میدم عزیزم.

آره عزیزم.استنبلی هم اگه آبکشه که باز به شکل ته پین تقریبا پخته میشه ولی کته رو نمیدونم.امتحان میکنم ...

کته ن ولی من ابو روغن و نمکو ریختم با پلو تو 20دیقه اماده شد دون دون خوبم شد کته نمیخام ممنون نپص