2777
2789

میخواستن یه تاپیک انرژی مثبت و خوب بزن😍گفتم از حس های ناب و قشنگ زندگیمون بگیم 

مثلا

وقتی بچه می خنده😃

وقتی با پای برهنه روی چمن راه بری😊

وقتی بالش رو برمیگردونه و اون طرفش سرده😁

لحظه افطار😋

وقتی پاتو میزاری توی آب خنک☺

وقتی چشمات ضعیفه و عینک میزنی انگار تازه داری دنیا رو میبینی😂

وقتی شمع رو فوت میکنی😜

وقتی باد بین موهات میپیچه😀

شما هم بگین😉

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاروندن جای کش جوراب.... 😊

وای آره اون خیلییییی خوبه😁یه لذتی داره که نگو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
وقتی که قراره بچمو بغل کنم. ان شالله 6ماهه دیگ

انشاالله به سلامتی😍

اون خیلی خوبه😀

وقتی ب کسیکه دوسش داری 

فکر میکنی  و دلت براش تنگ شده  و

بهت زنگ میزنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وقتی ب کسیکه دوسش داری  فکر میکنی  و دلت براش تنگ شده  و  بهت زنگ میزنه

😍😍😍😍😍

دور دور 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دور دور 

مخصوصا اگه آهنگ هم بزاری😁😁😉

وقتی یه غذای آماده میذارن جلوت  روزایی که هییچچ کاری نداری انجام بدی

وقتی منتظریه خبری ودراوج ناامیدی خبرِمیرسه

وقتی به کسی که دوستش داری فکرمیکنی وهمون لحظه اون بهت اس میده یامیزنگه و.....

مخصوصا اگه آهنگ هم بزاری😁😁😉

آهنگ مورد علاقه ات و زیادش کنی  :)))

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️