2777
2789
عنوان

راهنمایی از مادرایی که بچه هاشون دررفتگی لگن داشتند

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 30 پست
عزیزم نگران نباش اما یکم دیر بچه رو بردی

چی بگم والا اخه تو سه ماهگی خودمون به چین و چاقتر بودن پای چپش شک کردیم خودمون به یه دکتر همین جوری نشون دادیم سونو کرد و دید اینطوریه بریس بستیم اما فقط یکم بهتر شده الان میگه گچ گیری لازمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگر کسی مشکل مشابه داشته کمکم کنه دکتر بچه ام دکتر حاذقیه منتها ارتوپد اطفال نیس

عزیزم اصلا نگران بهبودی و راه رفتن و  اینده بچت نباش.من این پست واست گذاشتم که دلت آروم بگیره.الان سال ۹۷ علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده حتما زودی خوب میشه.

۲۷ سال پیش واسه خودم من همچین مشکلی موقع به دنیا اومدن پیش اومده مادر پدر منم مثل شما....

با پیگیری و درمان اون زمان الان هیچ مشکلی ندارم خداروشکر عادی عادی.....همچیم همه به وقتش اتفاق افتاد

عزیزم اصلا نگران بهبودی و راه رفتن و  اینده بچت نباش.من این پست واست گذاشتم که دلت آروم بگیره.ا ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم 

شما با چه روشی مشکلتون درمان شد؟

انشالله همیشه سالم و سلامت باشی

خیلی ممنونم ازت عزیزم  شما با چه روشی مشکلتون درمان شد؟ انشالله همیشه سالم و سلامت باشی

اونجور که مادر و پدرم واسم گفتن یه کمربندی بوده حتما همونیه که شما واسه اقا پسرتون بستید....بنده خداها اسمشو بلند نیستن...ولی میگن خیلی گرون بود تو اون زمان بمیرم واسشون چقدر غصه منو خوردن😢پدرم الان منو مبینا که راه میرم گریه میکنه روزی نمیشه که من جلو چشماش راه برم اشک نریزه

اونجور که مادر و پدرم واسم گفتن یه کمربندی بوده حتما همونیه که شما واسه اقا پسرتون بستید....بنده خدا ...

از سختی هاش هر چی بگم کمه نمیدونم چطوری توصیفش کنم فقط میتونم بگم قدرشونو بدون

از سختی هاش هر چی بگم کمه نمیدونم چطوری توصیفش کنم فقط میتونم بگم قدرشونو بدون

مادرم میگه اگر الان همه جوونا ماشین شخصی...دارن واسه رفت و آمد ما با اتوبوس همجا میرفتیم هر دکتر و بیمارستانی ....راستم میگه الان همه ماشین شخصی دارن وضع مالی ها بهتر شده،اطلاعات رفته بالا...اون طفلیا بی کس چی کشیدن

لطفا اگر کسی مشکل مشابه داشته کمکم کنه دکتر بچه ام دکتر حاذقیه منتها ارتوپد اطفال نیس

سلام من دخترم دررفتگی داره پای چپش کوتاهتره پای راستشه دوماه کمربندبستیم جواب ندادعملش کردیم الان دوماه تو گچ