2777
2789
من حوصله ندارم فیلم ببینم میشه خلاصه توضیح بدی چی شده؟

ی نوع بیماری مقاربتی هس ک ب مرور زمان ممکنه ب سرطان رحم ختم بشه یکی از نشونه هاشم زگیل هس البته همشون خطرناک نیستن فقط بعضی از این نوع بیماری خیلی خطرناکه اسمشم hpv هس

یارو نونِ نفهمیش رو میخوره شما باهاش بحث منطقی میکنید⁉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی این ماه علسم مشکوک شده فکر کنم احسان با اسرائیل همدست شده😂اون از الهام عربشون اوناز چنتا پسر اوردن ک تو بیابون گم شده بودن قشنگ معلووم بود معتادن این ازاین 

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

ببين من كاري ب اين واكسن و اينا ندارم

ان شالله شنبه ميرم از دكترميپرسم،دكترم استاد دانشگاست ،بارشه،ب روزه

واقعا اين زگيل مانع باروري مبشه؟؟!!!!

اما يه جوري گفتي حتي فارس نيوز!!انكار از يه سايت خيلي مطمئن حرف زدي!

تواین گیرو دار فقط زیگیلمون مونده بود😒😒

😂😂😂چقد باحال گفتی.😆😆😆

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مگ‌هر کی هر چی گف فورا باید عمل کرد اخه با حرف یه دختر انقد خودتونو میکشید    

حرف دختر نه

ولی پیش متخصص زنان بریذ بپرسبد ایا لازمه واکسنش

و ازش راهنمایی و. توضیح بخوایذ

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود
😂😂😂چقد باحال گفتی.😆😆😆

والا😂😂

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
ی نوع بیماری مقاربتی هس ک ب مرور زمان ممکنه ب سرطان رحم ختم بشه یکی از نشونه هاشم زگیل هس البته همشو ...

از چه راهی به آدم منتقل میشه؟

چرا خطر داره؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
فعلت که کلی پول جمع کردند با همین سادگی ملت

اخه بدون تحقیق و اینا واقعا ملت ساده ای داریم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ببين من كاري ب اين واكسن و اينا ندارم ان شالله شنبه ميرم از دكترميپرسم،دكترم استاد دانشگاست ،بارشه، ...

شما از سایت های خارجی سرچ بزنید. تصمیم گیرنده اول و آخر خودتون باشید.