2777
2789
عنوان

کیا مثل من اجاره نشینن؟

224 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،ما مستاجریم خیلی میترسم صاحب خونه بگه بلند شید چون واقعا شرایطمون جور نیست،انشاالله همه خونه دار بشن خیلی نگرانم.

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 

خدا بهتوووون خووونه بده انشاالله 

خووووب و بزرگشم بده 

غصه نخور

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خسته شدم همين الان با شوهرم دعوام شد ميخوايم جابه جا بشيم صاحبخونه امون هم سختگيره هم خونمونو كرده كاروانسرا اينقدر مشتري مياره 

همين الان بنگاه زنگ زد به شوهرم گفتم بگو ساعت ٥ بياين خود شوهرم گير داده نه الا بلا الان بايد بياين 

حالا من براي خودش گفتم هم ميخواد ناهار بخوره هم من دهن روزه سر ظهري ميخوااستم استراحت كنم الكي بحثمون شد خسته شدم واقعا خداروشكر ميريم خونه خودمون ولي واقعا مستاجري همين جابه جاييش و مستاجر اوردن خيلي سخته اونم تو اين ماه

تازه بنگاهيه گفت فقط دم افطار ساعت هشت دقيقا موقع اذون ميتونن بياين منم خونه مامانم دعوت بودم مجبور شدم بگم بياين:( ديگه نميرم خونه مامانم:((( خسته شدم 

بچه ها دعا كنين همين مستاجره بخواد خونه رو  ديگه واقعا بريدم

من 2 هفتس اومدم خونه خودم از مستاجری راحت شدم

خوش بحالت دعا كن براي منم بتونم برم خونه خودم خسته شدم واقعا اينقدر مستاجر اومد خونم منم دو هفته ديگه ميرم خونه خودم ولي اول بايد براي اينجا مستاجر پيدا شه:((( صاحبخونه امون سختگيره خيليييي پيدا نميشه