2777
2789

سلام بچه ها ازمايش خون من هفته پيش مثبت شد بعد از يك سال!!!!

رفتم پيش دكتر دستجردي پنج تا پنج تا بيمار رو ميفرستاد داخل فضاش خيلي فضاي استرس اوري بود نوبت به من كه رسيد يك سونو گرفت گفت من چيزي نمي بينم من روز شروع اخر ين پريودم ١٠ ارديبهشت بود يعني شنبه كه وفتم حدودا ٢٤ روز ميگذشت من رو فرستاد دوباره يه سونو انجام بدم اونم گفت بزور يك چيز مسكوك له ياك حاملگي ديده ميشه در حد ٢ ميليمتر معلومم نيست اون باشد خانم سونوگراف ميگفت زوده اومدي براي سونوگرافي يعني دستجردي خودش نمي دونسته كه زوده وقتي بردم نشون دادم گفت دوباره يك هفته ديگه برو سونو انجام بده بچه ها اين خطرناك نيست ؟؟؟ دلم خيلي شور ميزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عزیزم..اصلا خطرناک نیست پنج هفته میرن ساک مشخص نیست چه برسه به تو که ۲۴ روزشه..من ۳۰ روزه رفته بودم دکترم گفت برات سونو انجام نمیدم چون هیچی معلوم نمیشه ...

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بهترین زمان برای سونو پایان هفته هفت از اولین روز باراری هست 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
زن داداش من همین جور بود آزمایش خونش مثبت بوذ ولی سونو چیزی نشون نمیداد تا دو ماه دیگه دکتر حاملکی پ ...

زن داداش شما چند هفته رفتن؟؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗