2777
2789
عنوان

قهر

354 بازدید | 22 پست

خانوما شمام اینجورید؟

من کلا تحمل قهرندارم یعنی کل سیستم بدنم میریزه بهم وقتی با شوهرم قهرمیکنیم ولی اون بااینکه هم خودش و هم من میدونیم حق با منه بازم معذرت خواهی نمیکنه و خر خودشو سواره

ما هم تو عقدیم اگه قهرمون طول بکشه محبورم ب بابام بگم ک چی شده و دلیلش چیه ک اونطوری هم شوهرم پیششون خراب میشه و هم ممکنه بابام عصبانی شه و کار ب جاهای باریک بکشه

حالا نمیدونم ب قهرم ادامه بدم؟

اخه نزدیک عروسیمونه و ممکنه همه چیز بهم بریزه با قهر ولی شوهرم انقد لجبازه الان ب هیچی فک نمیکنه بعدش پشیمون میشه

من کلا عادت ندارم دعواهامونو ب خانوادم بگم

ولی بابام میگه بگو بدونم اگه اذیتت میکنه تکلیفشو روشن کنم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار بدیه که پای خانواده رو وسط بکشی. بچهبازیه

اخه منم نگم خودشون میفهمن وقتی چن روز رفت و امد قطع بشه بی دلیل

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
هر چقد که خونواده ها قضیه رو بدونن و دخالت کنن بحث بزرگتر میشه ولی اگه بتونی بین خودتون حل کنید زودت ...

خب من مقصر نیستم الان چطوری بحثو بین خودمون حل کنیم؟

اون ک فعلا رفته تو لج

ب هیچیم فک نمیکنه

انقد حساسیت نشون دادی میدونه اخرش تو میای منت کشی

نه من اینکارو نکردم

پارسال بحثمون شد و من اصلا حرفی نزدم سه ماه قهربودیم

اخرشم خودش گفت ک ازهمون اول خواستم بیام اشتی ولی نمیتونستم و تو هم خیلی بی علاقه بودی ب اشتی و همش حرفای بد میزدی

میگم شاید این راهو امتحان کنم بهترباشه،؟!

بدم میاد مرد قهرو باشه شوهر منم قهر میکنه بعدا میگه دلم شکسته قهر نیستم جالبه کلا حق با منه ولی دل ا ...

شوهرمنم اینطوریه

میگه ک هضم حرفات برام سخته

چن روز طول میکشه!!!

اصلا درست نیست خانواده ها رو در جریان مشکلاتتون قرار بدین. چون خانواده شما به خاطر حمایت از شما و خانواده همسرت به خاطر حمایت از پسرشون ، حرمتها شکسته میشه . و گره ای که میشد با دست باز کرد مجبور میشین با دندون باز کنین. بهتره خودتون دوتا هر مشکلی دارید باهم حل کنید و اگر در نهایت موفق به حل مشکل مشکل نشدین پیش مشاور کار بلد برید

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب