2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش روی کتف و پشت و کمر!

80857 بازدید | 39 پست

دوستان لطفا اگه شما هم این مشکل رو دارین بگین چه روش هایی برای از بین بردن جوش و جای جوش های روی کتف و پشت و کمر استفاده کردین ؟!

مرسی  

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

خودم که نمیدونم باید باهاشون چیکار کنم!

ازشون بدم میاد!

کسی راه حلی داره؟؟؟؟

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی کرم میشناسم ک برای جوش وجای جوش خیلی خوبه وخودمم استفاده کردم اگه میخوای میتونم برات بگیرم پست ...

خب اسمشوبگو

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
سفیدآب بکش.صابون معطر نزن تو حمام.  حواستی شیو کنی هم با ژیلت ونوس واینا بزن نه با ژیلت یکبارمص ...

اصلا صابون استفاده نمیکنم شامپو بدن میزنم!

واسه شیو هم تصمیم گرفتم دیگه کلا از ژیلت استفاده نکنم

من ی کرم میشناسم ک برای جوش وجای جوش خیلی خوبه وخودمم استفاده کردم اگه میخوای میتونم برات بگیرم پست ...

آخه این چیزا مقطعی!

من مشکلم با خود جوش هاست از بین نمیره همش میزنه

کپسول ژنی ترت. ولی باید خیلی آب بخوری بدجوری کم آب میکنه البته با دکتر مشورت کن

اینجوری که میگی باید هورمونی باشه احتمالا درسته ؟

فقط حجامت

شما خودت این کارو کردی؟

نتیجه گرفتی؟