2777
2789
عنوان

نظرتون راجب عشق چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14441 بازدید | 34 پست
دقیقاااااااا ما تازه آشناهم بودیم  میگفت دوستم داره ولی بارهاا 1 روز بعد دعوا و قهرمون متوجه ش ...

عه ماهم فامیل بودیم 

تنها نکته تاحدودی غیر قابل جبرانش همین موضوعه ک فامیل نزدیکیم ...

اگه غریبه بود احتمال اینکه خاطره هام از الانم برام بی اهمیت تر بشه بیشتر بود...

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه ماهم فامیل بودیم  تنها نکته تاحدودی غیر قابل جبرانش همین موضوعه ک فامیل نزدیکیم ... اگه غر ...

عزیزم ایاشلا انقدرررر خوشبخت بشی که حتی 1 ثانیه هم به گذشته فکر نکنی   

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
عزیزم ایاشلا انقدرررر خوشبخت بشی که حتی 1 ثانیه هم به گذشته فکر نکنی    

فداتشم 

الاهی تو و همسرت کنار هم سعادتمند دنیا و آخرت باشین😍😍

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

عشق نمیدونم ولی یکی هس ک با همه بدو خوبم ساخته کلی بهش بدی کردم ولی هنوزم مث ۳ سال پیش دوسم داره 

باورت نمیشه ناراحتیمو حس میکنه حتی اگه فکرم مشغول باشه با اینکه کنارش نیستم از راه دور میفهمه 

خدارو هزار بار واس داشتنش شکر میکنم و ازش میخام اگه صلاحه بهم برسیم 

باردار نیستماااا😑تیکر آزمونمه😎😂😣😣😣

دوست داشتن خيلي بهتر از عشقه به نظرم منطقي تره ...عشاق چشمشونو رو همه اشتباهاي طرف ميبندند و به شدت وابسته معشوقشونن. اين كه ميگن بعد ازدواج عاشق هم ميشيد براي همه صدق نميكنه، دكتر فرهنگ ميگفتند بايد يه حداقل علاقه اي تو اين جلسات و دورهمي هاي قبل ازدواج بينشون پيش بياد ك بعد عاشق بشن

من خودم تقریبا سنتی ازدواج‌کردم و‌خیلیییی با خونواده شوهرم و خود همسرم‌توی مسایل مهمی اختلاف نظر داریم و چون همو واقعا دوست نداشتیم از اول هیچکدوممون کوتاه نمیایم

اما خواهرم از من بزرگتره و با دوست پسرش که خیلی همو دوست داشتن ازدواج کرد

الان به اختلاف نظری هم میرسن خیلی راحت بخاطر همدیگه کوتاه نمیان و‌نمیذارن عشقشون خراب بشه

و منم واقعا پشیمونم از ازدواج سنتی ؛ دوست داشتم اول عاشق بسم بعد ازدواج کنم

عشق آتیشیه که سریع میاد و سریعم خاموش میشه..ولی دوست داشتن موندگار تره  من تو سن 16 سالگی عاشق شدم بعد ۲ سال عاشقی نذاشتن بهم برسیم نابود شدم ولی تو همون روزا شوهرم اومد خواستگاریم اخلاقش ایمانش قیافش به دلم نشست اصلا اونو بلکل فراموش کردم و منی که اصلا ازدواج سنتی رو قبول نداشتم این گونه ازدواج کردم و الان خداروشکر فوق العاده از زندگیم راضیم و مطمئنم که راه درستو انتخاب کردم..عشق کشکه فقط دوست داشتن  

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
اره نمیشه مطلق گفت ولی درصد چیزی ک گفتی پایینه. معمولا ب مشکل میخورن. دل همو میزنن. به هم شک میکنن. ...

ببخشید عزیزم میشه راجب به امضات یکم توضیح بدی..حتما ریپلای کن ببینمت

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته